Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 5 август - неочаквани промени за Телец, сложна ситуация за Стрелец

Овен
Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една от които ще Ви принуди да се откажете от своите планове или съществено да ги измените, е много висока. Ако днес не проявите предпазливост , после ще съжалявате. Обмисляйте всяка крачка, старайте се да оценявате своите постъпки от гледна точка на другите хора. Може да успеете да направите още твърде много неща, но за целта трябва да действате самостоятелно и да не разчитате на никого. Само че не трябва да забравяте, че блестящите перспективи, откриващи се пред Вас, съвсем не са повод да забравяте обещанията, които сте дали на своите приятели и близки.

Телец

Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Денят ще премине отлично, ако не се скъпите на комплименти и не икономисвате окуражителните думи. Да, днес хората, които Ви заобикалят, ще повдигат настроението си „за Ваша сметка”, но това не е толкова лошо, като се има предвид, че Вашето жизнелюбие и оптимизъм с лихва ще стигнат за всички. Не се страхувайте от смели проекти! Не се бойте от неуспехи! В най-лошия случай може да попаднете в смешно положение, но това по никакъв начин няма да се отрази на Вашата репутация и на отношението на обкръжаващите към Вас. Възможни са удачни съвпадение, в следствие на които ще имате възможност да оправите отношенията си с много скъп за Вас човек.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказало много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

Много ще Ви се иска, да изкажете всичко, което Ви е на ума, и то – заради някои от новите познати, които проявяват невиждано упорство. Колкото повече общувате, толкова повече странности и съвпадения ще се случват. Като се има предвид днешното Ви настроение, може да бъдете доста резки в изказванията, особено в очите на тези, които не са свикнали да Ви виждат в такова състояние. Впрочем, не е нужно да се стараете да се контролирате. Отдавна е трябвало да изпуснете парата.

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно .

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят. Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец

Хайде да си признаем: в последно време ситуацията на емоционалния фронт е доста усложнена. Имате желание да помогнете на свой близък човек да преживее интензивния и не лек период и колкото и да изглежда алтруистична позицията Ви отстрани, в същата степен сте настроени и да измислите план за бягство, веднага щом този човек разреши своите проблеми. В действителност, да се измисли някакъв повод не е никак егоистично, а това е просто грижа за себе си. Ще Ви е нужно сериозно възстановяване на силите, и затова не се чувствайте виновни. Денят е подходящ за професионална работа и бизнес, свързан с недвижимо имущество, лично стопанство , услуги и продукти.

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятен, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

Подходящ ден, за да се избавите от боклуците. Заслужава си да направите почистване не само на стените и шкафовете, но и ъгълчетата на собствената си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който отдавна е трябвало да свалите .

Риби

На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а дори и нещо да не става така, съвсем не е задължително да сте на същото място, в същото време или в същия град, за да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любимия човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.

c