Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Самолетна трагедия или печалба на джакпота - коя емоция ще надделее? Христо Гърбов и Мария Сапунджиева гостуват в Добрич

Добре познатите комедийни актьори Христо Гърбов и Мария Сапунджиева ще гостват на добричка сцена с постановката "ПЕТЪК 13-и" на Жан-Пиер Мартинез, режисирана от Георги Кадурин.

Джон и Кристин очакват двама свои семейни приятели на вечеря в лондонския си дом. Натали пристига разстроена, без съпруга си, току-що научила, че самолетът, с който той се прибира за Коледа, се е разбил в морето. Докато домакините очакват (заедно с нея) новини дали Патрик е сред оцелелите... неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота същата вечер. Оттам нататък ключовите думи са „контролиране на емоциите“ и „скрий радостта си“... И това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои в отношенията и неочаквани откровения.

"ПЕТЪК 13-и" е последната комедия на известния френски комедиен сценарист и драматург Жан-Пиер Мартинез. На 19 август, на сцената на Летен театър ще излязат актьорите Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова. Началото е в 21:00 часа.

Иинформация и билети - на билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и на тел: 058/ 605 573 ; 0885387319

c