Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 3 август - Дева - не бързайте, опасен ден за Скорпион

Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Ще бъдете склонни днес да си причинявате душевна болка, и то – напълно съзнателно. Всъщност, не е зле да се постараете, да не злоупотребявате с това силно средство, защото иначе болката може да се прехвърли и на Вашия любим човек, което е напълно безсмислено.

Близнаци

Денят ще започне по не най-добрия начин: или ще възникнат трудности в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи преломен момент. Благодарение на успешното стечение на обстоятелствата, ще можете да контролирате ситуацията, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сюрпризи са възможни през втората половина на деня. Може да дойдат добри новини или да се появят възможности да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже свързан с взимане на важни (и верни) решения, свързани с работа и кариера.

Рак

Стандартните комплименти, които всеки ден сипете на своя любим човек, днес ще са му недостатъчни и ще му се иска да чуе още нещо – приятно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и оригинално, което приятно да го учуди.

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжавашите, и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Не бързайте! Когато се работи с нещо, съставено от малки метални детайли, трябва да работи правилото на големия пръст. Ако те не съвпадат, значи всичко, което правите, е неправилно!. А ако се опитате да приложите сила, ще се стигне до счупване, а тогава какво ще Ви остане? Към днешния ден също трябва да приложите това правило. Дразни Ви колегата? Бихте предпочели най-сетне той да преодолее своето глупаво настроение. Не бързайте! Проблеми с компютъра? Не се бързайте! Не е доволен колегата Ви? Какво от това?…

Везни

На практика няма от кой-знае какво да се оплаквате, но сега не само Вие, но и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в добро разположение на духа. Склонни сте към подозрителност и навсякъде Ви се „мяркат” интриги и заговори, а това не е от полза нито за деловите, нито за личните отношения. Старайте се да запазите макар и външно спокойствие и наблюдавайте развитието на нещата. Това е по-добре, отколкото веднага да се хвърляте в бой с враговете, независимо дали те са реални или мними. Жизненият Ви тонус е понижен, а това значи, че трябва да се пазите. При това звездите Ви съветват, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа активност, само че всичко е хубаво, когато е с мярка.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Монотонност, привичка или каквото и да било, които макар и смътно Ви напомнят за рутина в дадения момент, през днешния ден са напълно непоносими за Вас. Толкова са големи, че Вие сте готови да поемете риск, колкото и да са малки шансовете за успех, само и само да направите нещо ново и различно. И колкото и да е странно, точно спомени от миналото ще се превърнат във вероятното вдъхновение за това.

Козирог

Днес е много важно, да правите всичко за своя любим човек безкористно, без да очаквате нещо в замяна и без да искате . Постарйте се, да бъдете абсолютен, стопроцентов алтруист и сами ще се убедите колко много ще се променят вашите отношения с любимия човек и колко прекрасни ще станат те.

Водолей

Като избягвате експериментите и във всичко се придържате към общоприетите правила, постепенно се придвижвате към целта. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко с помощта на рисковани авантюри, или искат да Ви излъжат, или не могат да разберат цялата сложност на сегашната ситуация. За щастие имате интуиция, която няма да Ви подведе даже и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на приятели какво трябва да правят, и какво – не. Съветите Ви не само ще останат недоразбрани, а даже хората, към които са адресирани, ще се почувстват обидени. Така че е най-добре, да бъдете внимателни в изказванията си….

Риби

Мъдрост и разсъдливост ще са Ви много необходими през този ден, когато се отнася за отношенията с Вашия любим човек.В противен случай скандалите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не действат благоприятно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка утре, а днес се постарайте да потърпите….

c