Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 август - компания за Риби, интересно време за Скорпион

Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Телец

Днес сте се събудили, погледнали сте се в огледалото и сте помислили, че не би било зле нещо да се промени. И сами знаете, че е по силите Ви, да направите това. Ако нещата опират до козметични процедури, разлистете брошури на тази тема, и се посъветвайте с приятели. Ако имате желание да минете на диета, помнете, че е много по-лесно да понесете ограниченията, ако някой друг Ви прави компания. Ами ако редом с Вас е човек, когото искате да се запознаете по-от близо? Предложете да се присъедини към Вас, заедно изработете стратегия и действайте. Съревнователния дух ще направи това още по-интересно!

Близнаци

Крайният резултат от Вашите планове и усилия изцяло и напълно ще зависи от отношението Ви към собствените усилия , и от това, как общувате с другите хора. В края на крайщата какъв е смисъла на успеха, ако се отдалечавате от близките си и се побърквате от стрес, опитвайки се да постигнете този успех? В даден момент емоциите се нажежават: отчетете това, когато решите, какъв ще бъде по-нататъшния Ви план за действие. И особено важно е да помислите, когато решите да критикувате някого.

Рак

Трябва да изучите в детайли всички най-потайни ъгълчета на градината на своята душа. Този ден е безкрайно подходящ, за да проверите как стоят нещата във Вашия вътрешен свят. Спрете край езерцето, което се нарича „Отношения”. И какво виждате там? Малки попови лъжички? Мътна вода? Собственото си отражение? Разходете се по полето на Амбициите, а след това си отдъхнете в сянката на дървото, наричано Удовлетворение.

Лъв

Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, но днес Вие навлизате в такава фаза, когато поведението Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат влияние над Вас. Напомнете им, че сте в състояние самостоятелно да се справяте със своите задачи, а след това потвърдете думите си с действия. Спомнете си, как в последно време сте хвърляли прах в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че наистина умеете да боравите разумно със своите пари.

Дева

Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга – такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утвърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макар че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.

Козирог

Денят ще бъде много плодотворен, ако предварително си направите план за действие и се придържате към него. Успехът Ви ще бъде най-голям, ако дори при неблагоприятни условия постъпвате според своите виждания, без да взимате под вниманиние нито уговорките, нито заплахите. Разчитайте на себе си, защото дори и да Ви откажат помощ, ще съумеете да се справите самостоятелно с трудностите. Възможни са разногласия с любимия човек. Отложете решаването на сериозните въпроси.

Водолей

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да го знаете , но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който смятате, че не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я пуснете…. Би трябвало да се съсредоточите и върху семейните работи, тъй като днес от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте прекомерен ентусиазъм, а направете само онова, за което Ви помолят.

Риби

Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично , колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

c