Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 28 юли - Дева е най-обсъждана днес, на Риби им е светло на душата

Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се разберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

Денят ще се подрежда доста удачно, тъй като Вие не се страхувате от трудностите, а от преодоляването им даже изпитвате някакво удоволствие. Възможни са проблеми в деловите отношения, но Вие ще успеете да запазите своя авторитет и да попречите на развитието на конфликт. Сделките, сключени през този ден, ще бъдат изгодни. Втората половина на деня е добре да посветите на посещение на светски мероприятия. Новите впечатления ще Ви бъдат от полза, а самото излизане „сред хората” ще Ви радва. Освен това, са възможни интересни срещи.

Близнаци

Да, трудно е, но е нужно! Трябва да направите тази крачка, за да Ви стане след това леко, хубаво и спокойно.В дълбочината на душата си, Вашия любим човек е съгласен с това, но сега, по стечение на обстоятелствата, Вие сте най-силното звено във Вашия тандем и по тази причина ще трябва да поемете отговорността за него, както и отговорността за взимане на това решение.

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще успеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Стремежът на Вашия любим човек днес ще бъде, да Ви приобщи към световната култура. Възможно е да Ви заведе на кино или на някаква театрална постановка. Или пък ще Ви даде интересна книга. А може да реши, че трябва да отидете не мач? Едва ли е най- добрата идея да гледате как 22-ма странни човека се блъскат зад една топка!… Вариантите са изключително много.

Дева

Постъпките на Девите ще привличат вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите личности за деня. Това може много да Ви дразни, тъй като съвсем не сте имали намерение да ставате обект на сплетни, но едва ли ще успеете да повлияете на ситуацията, така че просто се дръжте достойно и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с желаещите за това: ярките личности винаги предизвикват интерес. За съжаление вероятността да срещнете съюзник, съмишленик, и даже просто интересен човек, не е особено голяма. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни

Денят ще премине много добре, ако може да го прекарате с любимия човек. Настроението ще бъде хармонично и ще се появи желание да общувате и да обсъдите последните новости с колеги и приятели. В романтичните отношения е благоприятен съвместен отдих. Днес може и да опитате нещо ново, заедно със своя любим човек. Интелектуалната работа ще премине добре, но от начало на нови проекти е по- добре да се откажете.

Скорпион

Ако днес се окаже, че се затруднявате да обясните на своя любим човек нещо с думи, опитайте се да направите това с песен. Нека мелодията създаде нужното настроение, а думите да допълнят мислите и да направят всичко по-съвършено и обмислено. Може би така ще му стане по-ясно?…

Стрелец

Постарайте се днес не само да не демонстрирате, а умело да прикриете своята уязвимост. Ако не го направите, от нея може да се възползват по много долен начин. Не позволявайте на своя любим човек да се впуска в анализ на отдавнашни и вече позабравени събития, защото може да се скарате.

Козирог

През този ден ще се окаже, че нещата стоят съвсем не така, както сте предполагали. Ще излезе, че Вашия любим човек Ви е разказал истината. Само истината. Но не цялата истина. И ще се наложи едно по едно да възстановявате събитията и да изяснявате кое как е било…

Водолей

Не винаги достиженията са най-главното в живота. Възможно е днес да се замислите за процеса на пътешествие, а не само за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в състезание или конкурс могат да Ви донесат само кратковременно чувство за удовлетворени , или да Ви накарат да се почувствате важна опора, но каква цена трябва да платите за целта? Помислете по какъв начин може да подредите нещата така, че не само да може да участвате в общата игра, но и да изпитате удоволствие от този процес. Внимавайте, да не се окаже много висока цената!

Риби

Днес ще Ви бъде светло и топло на душата само от това, че на света има един човек, когото обичате. Не е толкова важно, дали Ви се отговаря с взаимност – просто ще изживеете един ден, изпълнен с чувства. А повече не е нужно.

c