Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 26 юли - Рак да внимава в работата, Стрелец да пътешества

Овен
Днес трябва да се вслушате в мнението на своите приятели, за Вашия любим човек. Положително или отрицателно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, защото ще се окаже поглед от страни – безпристрастен и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този момент.

Телец

Точно Вие сте човекът, който може да направи този ден интересен и весел и за себе си , и за своите приятели. Телците отлично се справят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине съвсем без трудности. Възможни са проблеми в семейството. Едва ли ще успеят да запазят спокойствие тези, които имат деца, защото ще им бъдат поднесени неприятни сюрпризи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото поколение, а това е не толкова уморително, колкото отговорно и трудно.

Близнаци

Вашият вътрешен свят днес няма много да се „разбира” с външния. Това означава, че не трябва да се учудвате, ако не можете да определите , какво Ви се иска повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете у дома и да се потъркаляте на дивана , с книжка в ръка. Ако имате сили да излезете сред хората, постарайте се, да направите точно така. Възможно е, пребиваването вкъщи да Ви се струва много съблазнителна идея, но общуването с хората ще Ви зареди с енергия и ще Ви обогати с идеи. Понякога се налага да излезете от своята уютна раковинка, дори и много да не Ви се иска….

Рак

Трябва да бъдете прекалено внимателни в работата си – за допуснатите днес грешки ще се наложи да платите доста скъпо. Възможни са проблеми в реализация на проекти, които са били измислени и планирани от Вас: ще се намерят доста пропуски и недостатъци. Запазете спокойствие: всичко, което става днес е нормална работна ситуация и въобще не е катастрофа. Професионалните проблеми ще се отразят и на отношенията с близките Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и ако не се справите с тях днес, утре може да са двойно повече.

Лъв

Във всеки момент може да се сблъскате с нов, вълнуващ и интересен човек, и то – при необичайни обстоятелства. Веднага ще го познаете по загадъчната усмивка, защото и Вие се усмихвате така. Щом очите Ви се срещнат, и двамата ще имате чувството, че се познавате от поне сто години. И нека не Ви е чудно, ако всичко завърши с чудесен разговор за реинкарнацията.

Дева

Звездите категорично не Ви препоръчват да изнасяте лекции и да четете „конско” на празно място… Когато водите спор по глобални въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, защото заради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по въпроса, който по никакъв начин не може да бъде наречен дреболия, много ще Ви уважават.

Везни

Ако днес Ви се приискат любовни приключения, разгледайте своя телефонен указател на мобилния. Само че внимателно, за да не се получи така, че да пропуснете някого! Навярно все ще се намери някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на романтична среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не трябва да Ви обвързва и не трябва да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва ли ще се стори успешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.

Стрелец

Представителите на Вашия знак са привличани от чуждите култури и народи, както и от далечните страни. Ако сега не пътешествате, единственото Ви утешение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места , които Ви харесват. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък да направите някоя неочаквана визита, непременно се възползвайте от това. А може да се опитате почти на един път да направите и всичките три неща….

Козирог

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд : дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

За Вас денят е напълно успешен, макар че не е лишен от грижи и ангажименти. Той е свързан с поява на нови идеи , замисли и цели. Вашите планове ще стават все по-смели , а и увереността Ви в собствените сили ще нараства. Може да започнете работа по важен проект, да подписвате документи или да започнете работа на ново работно място. Отлично ще усвоявате нова информация. Макар че романтичното настроение днес няма да е свойствено за Вас, денят може да Ви донесе много приятни любовни преживявания. Възможно е помирение след някаква разправия , или възстановяване на отношение с човек, който Ви е много скъп.

c