Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

В Албена снимат новия четвърти сезон на семейния сериал „All Inclusive“ (+снимки)

През последните дни снимачни екипи работят активно на плажа и други локации в курорта Албена под парещите слънчеви лъчи и температура на въздуха от около 32 градуса. По наша информация там в момента вървят снимки на епизоди от следващия четвърти сезон на любимия на милиони българи забавен семеен сериал „All Inclusive“, който очевидно отново се връща на морето.

До момента от екипа на сериала не са оповестявали информация за четвъртия сезон.

Свеж, позитивен и много забавен сериалът „All Inclusive“ поднесе на феновете на малкия екран дългоочакваната доза класическа комедия в телевизионния ефир, която отдавна липсваше на българските зрители. В центъра на събитията са две приятелски семейства. В първия сезон те  тръгват на вълнуващо лятно пътешествие от София към родното Черноморие, където имат щура ваканция, изпълнена с много смях, малко сълзи, неочаквани обрати, истинско приятелство и много любов. Във втория сезон поредната щура семейна ваканция бе в планината, като към семействата Чобанови и Сиромашки отново се присъединиха и ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви.

В ролите влизат любимите актьори: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Елени Декидис, Алекс Иванов, Силвестър Велячки и Александрия Чальовски. Зрителите ще видят също и интересни нови герои. Специално участие в сериала  има актьорът, обичан от няколко поколения българи - Антон Радичев, който се завърна към телевизионната комедия с много любопитна роля, написана за него. В третия сезон на телевизионната поредица ски курортът Банско се превърна в домакин и главен герой, заедно с двете симпатични семейства. В сериала любимите герои се изправят пред въпроса за стойността на истинското приятелство, за да преоткрие всеки един от тях ще неговото значение.

Снимките в курорта Албена продължават от няколко дни. Те са с различни локации. Много от тях са снимани в района на 5-звездното бижу на Албена Парадайз Блу, както и на различни места от плажа.

Днес екипът е снимал предимно сцени, в които главни действащи лица са деца.

Така почиващите в Албена могат да се възползват от невероятната възможност да плажуват и да гледат от първи ред най-новите епизоди на сериала, който се снима в жега от 32 градуса, колкото беше днес на плажа в курорта.

c