Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 17 юли - Изненади дебнат Лъв отвсякъде, Везни да намерят съюзници

Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец

Деловата Ви активност е видимо понижена. Сякаш не се интересувате нито от издигане в службата и правене на кариера, нито от възможността да получите материално поощрение. Може да прекарате доста време в обмисляне на предложението за смяна на работата или вида на дейност. Дори и отговора Ви да бъде отрицателен, не е изключена възможност за сътрудничество в една или друга форма. Много силни са позитивните тенденции в личния Ви живот, а емоционалният фон е благоприятен. Любимият човек не Ви притеснява с нищо, а в неговата компания се чувствате наистина щастливи. Вероятни са нови запознанства.

Близнаци

Ако направите крачка назад и погледнете цялостно създалата се картина, ще видите, че онези проблеми, които сте си измислили, наистина не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са възложени много важни задължения, и това Ви прави прекалено нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то много скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете начин да се поразходите и да изпиете едно „бавно” кафе, за да се откъснете от цялото това препускане.

Рак

Приятната атмосфера на този ден ще бъде развалена от голямото количество работа, което трябва да свършите. Освен това вечерта ще сте изключително приятно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите достижения! Отношенията с околните ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще успеете да реализирате, а и ще се натъкнете на интересна и полезна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на околните.

Лъв

Днес навсякъде Ви очакват изненади. За по-голямата част от тях съвсем не може да се каже, че са зашеметяващи, но с помощта на една мигновено ще Ви се изясни това, което от доста време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова липсата на драматичност – така е по-добре. В последно време напредъкът сякаш е спрял до една точка, а днес ще стане очевидно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете отново да се движите напред, подсвирквайки си в движение, сякаш Ви е известно нещо, което никой друг не знае.

Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказало много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Везни

Перспективите за този ден няма да са лоши и ще стават толкова по-добри, колкото повече съюзници намерите. За самостоятелни действия и решения моментът не е най-подходящ. Изключение правят само имуществените и финансови дейности. Там може да разчитате само на себе си. Помнете, че идеите Ви са добри, но не винаги срещат подкрепа, тъй като Вие си икономисвате обясненията, и прекалено неясно отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, непременно ще Ви разберат и ще Ви подкрепят. Денят е подходящ за участие в светски мероприятия.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Езикът, на който ще си говорите с Вашия любим човек днес, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават достатъчно Вашата двойка,ще бъдат напълно убедени, че се карате. А всъщност така ще Ви бъде по- уютно и комфортно.Какво пък, щом така Ви харесва!

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и затова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Външният свят няма какво да Ви предложи, и затова днес просто се опитайте да го игнорирате. Съобщенията в пресата са пълни с атрактивни заглавия, но в тях няма нищо съществено. Крайно време е да разберете, че истинското щастие няма нищо общо с обувките, които носите, напитките, които пиете, или с това, колко е скъп мобилния Ви телефон, и каква е неговата марка. Хвърлете един критичен поглед, за да си изясните, с какво са заети останалите. А защо се занимават точно с това? Поработете над собствената си жизнена философия.

c