Бизнес Добрич Общество

Предстои публично (онлайн) обсъждане на актуализация на капиталовите разходи на Община Добрич за 2021 г.

На основание чл.84, ал.6  и чл.124, ал.1 от Закона за публичните финанси, кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов кани местната общност на публично обсъждане на предложение за актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2021 г.

Обсъждането ще се проведе на 23 юли 2021 г. /петък/ от 16:00 часа.

От общинска администрация уточняват, че “във връзка с въведените противоепидемични мерки публичното обсъждане ще се проведе неприсъствено, чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност”.

Две възможности за включване онлайн предоставя предложения от Общината линк → https://dobrich.webex.com/meet/webex

  • изтегляне на приложението WEBEX и включване в платформата чрез него
  • директен достъп през браузър (регистрация с име и e-mail)

От Общината очакват мнения, препоръки и предложения в деловодството на Община град Добрич, на електронен адрес priemna@dobrich.bg, или на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258, до 17:00 часа на 23.07.2021 г. 

Според изискванията на законовата рамка, за постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще се приложи към проекта за актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич при внасянето и за разглеждане от Общински съвет.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *