Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Дизайнерка от Добрич се представя в дефиле на утвърдени модни къщи в Бургас

Родената и израснала в Добрич модна дизайнерка Ралица Русева ще се представи със своя колекция в първото издание на Burgas Fashion night. Събитието ще се състои тази вечер от 19.30 часа в Морското казино на Бургас. Модното събитие се реализира с подкрепата на Община Бургас.

Ревюто ще представи пълен спектър облекла – официални тоалети, бизнес и кежуал облекла, плажна колекция.

В дефилето ще се представи и модният бранд „Maestra“, създаден от добричлийката Ралица Русева.

Ралица е завършила СУ „П.Р.Славейков“ и Хуманитарната гимназия в Добрич. След това се дипломира със специалност „Моден дизайн“ във ВСУ и по-късно - „Финанси“ в Стопанската академия в Свищов. От 5 години успешно развива модния си бранд „Maestra“.

Създава елегантни, женствени и разпознаваеми тоалети, които реализира в бутик на марката в центъра на Бургас. От години живее и работи в морския град. Ралица Русева е дъщеря на добричкия художник Кирил Петров, който си отиде от този свят преди месеци, и на управителката на рекламна къща ЕОС Савина Петрова. Ралица развива и онлайн своя бранд, на www.maestra.bg.

Освен „Maestra“, в дефилето в Бургас ще бъдат представени и други познати и утвърдени модни къщи - „Emozione” с дизайнер Мария Танева, „Dioma” с дизайнер Мария Диомова, елегантните и стилни дамски облекла на „Intezzamoda/Urban Wear” на Борислава Йорданова ”,  бутиково дамско бельо на дизайнерката Лазарина Михайлова от „nuXta”.

Тоалети ще бъдат представени от моделите на INTER MODEL'S.

c