Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Калоян Костадинов е новият директор на ЧСУ „Мария Монтесори” в Добрич

Калоян Костадинов е новият директор на Частно основно училище "Мария Монтесори" в Добрич, съобщават от учебното заведение в социалната мрежа. От там изказват благодарност за работата през изминалите три години на досегашния директор Валентин Генов.

Калоян Костадинов е на 45 години от Добрич. В професионалната си кариера във висшето образование до момента е бил преподавател във Висше училище по мениджмънт /ВУМ/, като е работил със студенти от последна година в бакалавърски и магистърски програми по Бизнес мениджмънт, Кулинарни изкуства, Софтуерни технологии, Маркетинг, Хотелиерство в съвместна програма, предлагаща двойна диплома съвместно с Университета в Кардиф, Великобритания. В рамките на програмата е преподавал Английски език за академично писане, Английски език за бизнеса, както и Междукултурна осъзнатост в бизнеса, Културно разнообразие в бизнес среда. Изпълнявал е ръководни функции в катедра „Чуждоезиково образование“ във ВУМ.

Международният му опит като преподавател по английски език и ръководител на учебни институции включва страни като Румъния, Литва, Финландия, Египет, Великобритания и други. Има опит в преподаването на английски език в сферата на прогимназиалното и гимназиалното образование, както и в множество частни езикови школи в Добрич. Работил е по много проекти в сферата на образованието на различни длъжности.

Като силни страни на характера си посочва отличните си комуникативни способности и трудолюбие. Не се притеснява да посреща предизвикателства и да решава проблеми в професионална среда. Професионалното му развитие е приоритет и се опитва да подобрява квалификацията и уменията си непрестанно.

„Избрах да стана директор на ЧОУ „Мария Монтесори“, защото за мен образованието в начален и прогимназиален етап представлява истинско предизвикателство по отношение на администрирането на образователната услуга, както и спецификата при работа с деца на тази възраст – споделя Костадинов. -  Вярвам, че новата ми длъжност ще ми предостави възможности за подобряване на уменията ми за работа в екип, както и за комуникацията ми с родители и настойници".

От ЧСУ „Мария Монтесори пожелават на Калоян Костадинов успех в новото начинание.

c