Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Първи рожден ден празнуваха тризначките Александра, Микаела и Даная от Добрич

Една година навършиха преди дни – на 9 юли, тризначките Александра Микаела и Даная от Добрич. Рожденият им ден бе отбелязан с мило семейно тържество, на което присъстваха близки роднини, сподели за Про Нюз Добрич майката на момичетата Радостина Михайлова.

Рожденичките получиха от родителите си, от бабите и дядовците, от приятели на семейството много подаръци, сред които и златни обеци, и парички. Тортата бе подарък от сладкарница „Хит”, където преди да излезе по майчинство Радостина е работила като сервитьорка. След тържеството им бе направена фото сесия.

Александра, Микаела и Даная растат здрави и щастливи с майка си, баща си Георги и батко си Георги, който на есен ще е в пети клас. Сега в жегите се разхлаждат в басейн, разположен на терасата на жилището им, правят си плажно парти. Майка им разказа, че Микаела вече се изправя сама и се мъчи да прави стъпки, докато сестричките й се въртят и се опитват да пълзят. И трите момичета говорят на бебешки, като Даная и Александра вече казват и „мама” и „тати”. Най-палава е Микаела, защото е най-подвижна. Най-послушна у дома е Александра, но навън плаче от непознати хора.

Припомняме, че Александра, Микаела и Даная се вторите тризнаци, които през миналата година проплакаха в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.

c