Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Гласувах за това България и Добрич да вървят напред

„Гласувах за това България и Добрич да вървят напред. Гласувах в подкрепа на хора, които не само съзнателно са избрали да се занимават с политика, но и добросъвестно. И биха искали да използват политиката не за реванш, а и за градеж“. Така водачът на листата за Добричка област Деница Сачева обясни своя избор днес. Тя гласува в Добрич в училище “П. Р. Славейков”, където е учила.

Тя съобщи, че от сутринта се получават непрекъснато сигнали за това, че машините не работят. На този етап за област Добрич има само един сигнал, но в страната ситуацията не е такава.

„Затова се надявам служебното правителство да бъде на висотата на отговорността да организира както трябва днешния изборен ден. Защото ние предупреждавахме, че ще има проблеми с машините. През цялото време апелирахме за това да има възможност за избор – както с машини, така и с хартиени бюлетини, за да може и преходът да е по-плавен и по-нормален за всички български граждани. Дано всичко да мине наред до края на днешния изборен ден и да няма изненади“, каза още Деница Сачева.

Тя призова всички хора да излязат да гласуват. „Защото те не гласуват за политиците, които трябва да бъдат в парламента. Те гласуват за себе си , за своя живот, за начина, по който те ще живеят, за начина, по който ще бъде организирана държавата през следващите месеци. И всеки трябва да направи разумния избор, да подкрепи тези, които ще могат да бъдат най-полезни и ще изпълнят своите обещания“, каза още тя.

c