Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 9 юли - Дева да се въздържат от рисковани ходове, Везни се нуждаят от съюзници

Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец

Емоционалният фон се стабилизира, а и настроението се подобрява. Днес Телците са настроени доброжелателно и оптимистично и нямат проблеми при общуването с обкръжаващите. Може да завързвате нови познанства. Не Ви липсва внимание, и в същото време сте внимателни, така че едва ли ще се свържете с недостоен човек. Творческият Ви потенциал е много висок и през този ден ще Ви се появят смели идеи, необичайни замисли, като значителна част от тях може да се реализират незабавно. Не се страхувайте да проявявате оригиналност, и експериментирате.

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпроси.

Везни

Перспективите за този ден няма да са лоши и ще стават толкова по-добри, колкото повече съюзници намерите. За самостоятелни действия и решения моментът не е най-подходящ. Изключение правят само имуществените и финансови дейности. Там може да разчитате само на себе си. Помнете, че идеите Ви са добри, но не винаги срещат подкрепа, тъй като Вие си икономисвате обясненията, и прекалено неясно отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, непременно ще Ви разберат и ще Ви подкрепят. Денят е подходящ за участие в светски мероприятия.

Скорпион

Необходимостта да се грижите за близките Ви хора вероятно е заложена във Вашето ДНК и всеки човек в живота Ви обича и цени точно по тази причина. Но понякога най-добрата подкрепа, която можете да окажете на някого е, да му позволите да извърши собствени грешки и да си направи съответния извод. Може би тъгувате, като виждате, че на близкия човек му е болно, но дори и да се намесите, не бихте могли да го предпазите от болката. Най-доброто, което можете да направите за него е, за му дадете рамо, когато всичко е вече в миналото.

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

През този ден ще се чувствате великолепно, неподражаемо и неотразимо. Само че не си заслужава прекалено настойчиво да доказвате това на своя любим човек. Напълно е възможно, наслушвайки се на Вашите думи, да се увери точно в обратното…

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, особено ако става дума за вихъра на любовта! Но ако стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в отношения, които едва набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си и решете, наистина ли този човек си заслужава усилията, за да можете да изведете отношенията с него на следващото ниво. Ако това е обикновено забавление, опитите да го превърнете в нещо по-голямо , само ще оставят неприятен привкус в устата Ви. Но ако след като изминат 72 часа, все още усещате ентусиазъм за продължаване напред, тогава не се бавете.

Риби

Доста успешен ще бъде този ден за Рибите. Звездите съветват представителите на знака, да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото Ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Със задачите в семейството ще се справите леко и непринудено, а роднините Ви ще Ви подкрепят. Подходящ ден за активна почивка.

c