Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Нови президенти на Ротари клубовете в Добрич, Балчик и Каварна

На съвместна церемония на Ротари клубовете от Добрич, Балчик и Каварна се извърши смяната на огърлиците между паст президентите и новите президенти, като по този начин символично беше дадено началото на новата ротарианска година, както повелява Конституцията на Ротари Интернешънъл.

Красимир Мецов получи огърлицата на Ротари клуб Добрич от Надежда Пампорова

Красимир Мецов е новият президент на Ротари Добрич. Огърлицата му предаде паст президента Надежда Пампорова. Новите президенти на Балчик и Каварна са Радослав Петков и Даниел Пахомов. Огърлицата предаде и паст президента на Ротаракт Добрич Мартин Радев на новия президент на младежката организация на клуба – Александър Пампоров.

Новият президент на Ротаракт Добрич Александър Пампоров и паст президентът Мартин Радев

Поредица инициативи плануват ротарианците, които се ползват с високо доверие в обществото заради своята безкористна служба. Въпреки трудните времена, в които се налага да работят и трите клуба са готови да осъществят своите идеи в служба на обществото. Думи на благодарност и надежда за бъдещето имаше и в обръщенията на асистент-дистрикт гуверньора на Зона XIV Георги Панов, който пожела успех на новите президенти през предстоящата ротарианска година.

c