Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 юли - Телец да си почива, Стрелец да е сред природата

Овен
Днес ще се срамувате заради Вашата половинка. И то най-вече неоснователно. Просто Вашето шесто чувство ще твърди, че тя постъпва не както трябва, и не прави това, което говори…. Голяма е вероятността да се заблуждавате и затова не си заслужава така старателно да се вслушвате във всичко. А и науката още не е доказала, съществува ли то, или не.

Телец

Домашна почивка и релаксация са най-подходящите занимания за този ден. Не е необходимо да се стремите към нови усещания, защото едва ли ще се окажат приятни. По-добре е предпочитанията Ви да бъдат за привичните приятни занимания. Чувствителността Ви към физическо натоварване е повишена и затова ако се занимавате със спорт, това трябва да стане под наблюдението на опитен треньор. Има вероятност за възникване на конфликти с роднините. Несходството във възгледите по много важни въпроси само по себе си е лошо, но разногласията може да се задълбочат поради несъвпадение на имуществени интереси, а конструктивен диалог може да се окаже практически невъзможен.

Близнаци

Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и дори в най-безрадостните ситуации да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, съвсем не са малко: трябва само да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, личният Ви живот направо ще разцъфти.

Рак

Притежавате уникалната способност да намирате съюзници и помощници там, където по принцип изглежда че не може и да ги има. Денят е много подходящ за преговори , като можете да обсъждате въпроси със всякаква сложност, а и да внасяте нови смели предложения. По-зле стоят нещата в личната сфера. Жадуващите за Вашето внимание са много, но едва ли ще се намери човек, който да Ви даде това, от което се нуждаете. Ако сте самотни, запасете се с търпение – съдбоносната среща все още предстои.

Лъв

Днешният ден е подходящ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и готови да помогнете на близките хора. В отношенията с деловите партньори може да се стигне до преобразувания, необходими за по- нататъшното сътрудничество. Ако употребявате някакви медикаменти, през целия ден избягвайте употребата на спиртни напитки. Бъдете внимателни и не се самозалъгвайте.

Дева

От Вашето обкръжение никой не може да бъде наречен по- отговорен от Вас. За каквото и да става дума, Вие лесно и непринудено се справяте със задачите. Дарявате хората с добро настроение и правите живота им по-добър, което на свой ред много Ви помага.

Везни

На работното си място може да се сблъскате със сериозни проблеми. Не е зле да се замислите, как да промените създалите се неблагоприятни отношения с шефовете и колегите, защото ако не го направите, в скоро време ще се окажете заобиколени от недоброжелатели и конкуренти. Възможни са разногласия с отдавнашни партньори, които да поискат преразглеждане на условията за сътрудничество. Съвсем не така стоят нещата при личните отношения: тук, в крайна сметка, е съвсем ясно кои е враг и кой –не. Но въобще не си и мислете, че ще можете да общувате само с онези, които са Ви симпатични. Денят ще изисква контакти и с недружелюбно настроени хора

Скорпион

Нивото на Вашата енергия днес ще скача ту нагоре, ту надолу, и затова се постарайте много бързо да направите всичко, което е най-важно, докато още сте в състояние. Докато умът Ви още е чист и свеж, може да постигнете значителни успехи, а през остатъка от деня спокойно да почивате на лаври. Затова не отлагайте никакви задачки за края на деня. В противен случай ще се уморите и ще бъдете разочаровани от резултатите. Заемете се за работа веднага щом се събудите. И когато този ден приключи, ще има от какво да сте доволни.

Стрелец

Този ден трябва да прекарате сред природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо подобно! Достатъчно е в тази горещина дори само да се подържите един друг малко за ръка…Това наистина при всички положения може да си позволите.

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.

Риби

Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най- подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

c