Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 2 юли - Сложен ден за Дева и Близнаци, Скорпион е способен на подвиг

Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци

Денят е трудно да бъде наречен удачен – той е свързан с разочарования( за щастие – не прекалено сериозни), разрушаване на илюзиите и усещане, че не всичко става така, както трябва. Ако не сте склонни към песимизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в съответствие с това ще направите корекции на собствения си път. Колкото по-бързо реагирате на смяната на обстоятелствата, толкова повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от близките си нещо особено, или да се надявате, че в личната сфера ще станат тези промени, за които отдавна си мечтаете. Всичко си остава по старому, а точно това Ви дразни.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Днес, в случй на проблеми във Ващия личен живот, звездите Ви препоръчват, да се обърнете за съвет към някого, който не познава лично Вашия любим човек и за пръв път чува за Вашата не лека жизнена ситуация. Това би позвололо съветите му да бъдат непреднамерени и безпристрастни, а също – оригинални и възможни за реализация.

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

Такива качества като aскетизъм, умереност и дисциплинираност, през това денонощие ще са Ви необходими, а даже и задължителни. Само че заедно с тях не забравяйте и за другите способи за достигане на целите. Вашите отношения с близкото обкръжение през този ден не би могло да бъдат наречени еднозначни. Може да влезете в конфликт с важни за Вас хора по принципиални причини, и в същото време да изпитате удоволствие от общуването с тях, когато Вашите и техните вкусове явно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в употреба старите обичайни вещи.

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец

Днешният ден ще донесе не малко приятни минути. Ще успеете да постигнете целите, които сте си поставили в професионалната сфера, макар това да се окаже доста по-сложно, отколкото сте очаквали. Ще се появи възможност да реализирате замисли, отнасящи се до смяна на работата и свързани с постъпващи делови предложения. Крайно нежелателна е прибързаност при всички преговори. Разтягайте времето – може да си позволите това. Втората половина на деня е отлично време за разходки, екскурзии и активна почивка. Привличате хора, които се нуждаят от положителни емоции и дарявате радост на всички, които се окажат редом с Вас.

Козирог

Това е успешен ден, през който събитията ще Ви съдействат да откриете нови възможности за себе си. От Вас ще се изисква готовност, да направите промяна на своите планове. Изключителната упоритост и желанието Ви на всяка цена да постъпите по своему, няма да доведете до нищо хубаво. Вероятни са разногласия не само на работа, но и в къщи. Развитието на събитията ще зависи от това, какъв тон на обсъждане на проблемите ще изберете. Прекомерната ироничност не Ви е нужна, но и мрачната сериозност в нищо няма да Ви е от полза. Постарайте се, да намерите златната среда.

Водолей

Вашият любим човек ще се окаже през този ден много надежден. С него нито секунда няма да се страхувате, тъй като ще бъдете уверени, че нищо лошо няма да Ви се случи. Впрочем, не трябва и прекалено да се отпускате, тъй като после въобще няма да можете да минете без него.

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

c