Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 юли - Скорпион да прояви съпричастност, Риби се нуждаят от съвет

Овен
Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Телец

Има какво да кажете, а това са все много сериозни неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в отношенията с другите хора, особено в личните, и се постарайте да ги оживите. Направете така, че всяка Ваша дума да показва готовност да се сближите още повече. Но ако не сте прекалено заинтересувани от тези отношения, не си заслужава да се занимавате с тях въобще. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Помислете, защо не Ви харесва у Вашия човек тази или онази черта. Може би с нея напълно може да се помирите, ако им сложите друго название?… Например не дрънкало, а общителност; не лъжец, а фантазьор. Днес е благоприятен ден за експерименти и самовнушения. Опитайте!

Лъв

През този ден ще се наложи да промените нещо с обкръжаващите Ви. Става съвсем очевидно, че избраната от Вас линия не е била вярна. Събитията от днешния ден ще покажат, че напоследък сте допуснали не малко пропуски. Вероятни са сериозни разногласия с по-възрастните роднини, които ще се усъмнят в способността Ви да взимате важни решения. Ще бъде доста трудно да доведете до край по-рано започнати неща, а с новите проекти (не големи и не сложни), ще успеете да се справите бързо. Възможни са незапланувани разходи.

Дева

През този ден Вие окончателно и безвъзвратно ще разберете, ще съществуват ли Вашите отношения с любимия Ви човек, или няма да съществуват, а ако съществуват, дали не трябва да бъдат някак по други, различни от сегашните. Само че още преди да започнете да реализирате взетото решение, не забравяйте да се посъветвате с Вашата половинка.

Везни

В последно време всичко около Вас е пропито от любов. Вие отлично се оправяте в тези неща, а и можете да обясните , действително ли са щастливи Вашите приятели, и ще имате ли такива добри отношения и след това. Ако Ви се обиждат, че до сега не сте им дали своята творческа благословия, не им позволявайте, да направят това. Понякога се налага близките хора да пазите като деца, даже и ако става въпрос за любов. Продължавайте да изучавате ставащото.

Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте… Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено…

Стрелец

Всичко приключи – поне за сега. Трескавата дейност, кипяща на работното място, вече е приключила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това съвсем не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили , за да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може неочаквано да откриете, че трябва да отделите време за роднини и близки. Посетете ги и бъдете сигурни, че ще получите изключително топло посрещане.

Козирог

Ако са Ви скъпи създадените с някого отношения, или искате да запазите своята репутация, не предприемайте никакви сериозни крачки през първата половина на деня. Вашата смелост в съчетание с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушаване на онова, което сте създавали с голям труд. Истината, която гласи, че трябва да се бърза бавно, ще бъде много подходяща за втората половина на деня. С голямо внимание шлифовайте всеки детайл и тогава и в най-хлъзгавата ситуация ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!

Риби

Имате предвид само един човек, който може да Ви даде добър съвет в създалата се ситуация, особено ако тя се отнася до личния Ви живот. Срещнете се с този човек, или поне му позвънете. Ако не знаете какво да правите, и особено ако се засяга Вашата кариера или репутация, без колебание потърсете помощ. В края на краищата си спомнете, колко пъти в миналото сте предлагали своята помощ, даже и без да са Ви молели за това.

c