Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 25 юни - Риби да се отдадат на веселие, примамливо предложение за Телец

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова денят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Телец

Телците получават примамливи предложения. Днес представителите на знака са достатъчно храбри, решителни и уверени в себе си, за да се откажат от старото и известното, заради новото, многообещаващото и неразбираемото. Очакват ви куп приключения и нови впечатления. Доверявайте се на интуицията, а тя ще Ви помогне да намерите верния път към победата. Във всяко отношение играете ролята на лидер, даже понякога прекалено се увличате. Обкръжаващите ще са недоволни от това, че не приемате друго мнение , освен своето, и еднолично взимате важни решения.

Близнаци

Крайният резултат от Вашите планове и усилия изцяло и напълно ще зависи от отношението Ви към собствените усилия , и от това, как общувате с другите хора. В края на краищата какъв е смисъла на успеха, ако се отдалечавате от близките си и се побърквате от стрес, опитвайки се да постигнете този успех? В даден момент емоциите се нажежават: отчетете това, когато решите, какъв ще бъде по-нататъшния Ви план за действие. И особено важно е да помислите, когато решите да критикувате някого.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще е доста трудно, да се реши на каквото и да било действие, та затова ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от важната крачка. С други думи, неговото благополучие ще се окаже изцяло и напълно във Вашите ръце. Разпореждайте се с него умно.

Лъв

Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви отстъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане. За да стигнете до положителен резултат, трябва да се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение. Ще имате възможност да се заемете с някаква интересна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на творец, нестандартно мислещ, и способен да взима оригинални решения.

Дева

През това денонощие Вашите апетити ще се повишат. Не е изключено да нараснат и амбициите Ви. Ако сте родени през средата на септември, ще бъдете особено чувствителни, когато се отнася за авторитет, а и към нападки към системата, която представлявате. Качества като прекомерна оригиналност , раздразнителност, избухливост и непоследователност, могат да се отразят отрицателно на Вашата репутация. За щастие, ще имате възможност да се измъкнете благополучно от всяка създала се ситуация, като на време намерите нужните аргументи.

Везни

Постарайте се днес да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за осъществяване на личните Ви планове. В семейните отношения може да правите всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави грешки. Планирайте съвместен отдих, защото отдавна е трябвало да направите това. Внимателно проверете състоянието на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за ползване на кредит. Препоръката на звездите е, въобще да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има вероятност да получите скъп подарък.

Скорпион

Странностите, които стават във Вашето обкръжение вече от доста дълго време, повече не трябва да се игнорират, и по тази причина днес отделете на това колкото се може повече внимание. За щастие, Вие разполагате с достатъчно време , за да се заемете изцяло с тези неща, та затова не се опитвайте да се оправдавате с твърдението, че имате много работа. Отделете време (по възможност през първата половина от деня), за да поговорите откровено за това. Бъдете настойчиви и твърди. Не се страхувайте да се опитате да се доберете до дълбочинната същност на нещата. По-късно само ще се радвате, че сте направили това.

Стрелец

В дадения момент Вашите мисли са съсредоточени върху бъдещето, а това е много удачно време, за да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път , а това, което предполага сериозни трудности и сериозно веселие. Някой от близките Ви е сериозно развълнуван от онова, с което се е занимавал напоследък. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, как да започнете своето собствено приключение. Някои идеи може да Ви се сторят приятни за ушите, но те ще действат. Просто трябва да повярвате в себе си. А готови ли сте?

Козирог

От гледна точка на Вашия партньор, днес Вие ще бъдете абсолютно непоносими, крайно неразбираеми и много трудни за общуване. От Ваша гледна точка всичко това ще бъде вярно само и единствено за него. Рискувате да прекарате един не много приятен ден заедно и затова май е по-добре да бъдете по-далече един от друг.

Водолей

Обикновено сте самото въплъщение на обективността, но сега сте в крайно необичайно настроение. Усещате носталгия и сантименталност, което съвсем не е свойствено за Вас. Може и да подсмърчате, когато в обичайна телевизионна реклама видите малко кученце или възрастна дама с благородно изражение?… Какво пък, даже и Вашият, във висша степен рационален знак от време на време преживява силни емоции…

Риби

Денят е подходящ за решаване на лични проблеми и потребности. Ще се срещнете с удоволствие с приятели и ще посетите развлекателно мероприятие , което ще Ви бъде по сърце. В работата е добре да се придържате към по- рано направения план, а инициативата и новия подход да отложите за друг ден. Днес успешната Ви работа ще Ви помогне да се прославите в рамките на вашата компания.

c