Водещи новини - дясно Генерал Тошево Образование Общество

Връчиха дипломите на Випуск ’21 в ПГЗ “Тодор Рачински”-Ген. Тошево

45-има зрелостници от Професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“ получиха дипломи за средно образование и свидетелства за придобита професионална квалификация.

В Професионалната гимназия по земеделие „Тодор Рачински“ тържествено бяха връчени дипломите за средно образование и свидетелствата за професионална квалификация на випуск 2021. Всички зрелостници успешно положиха държавните зрелостни изпити и държавните изпити по теория и практика на специалността.

Кметът на Община Генерал Тошево Валентин Димитров и директорът на ПГ по земеделие „Тодор Рачински“ Кристияна Иванова поздравиха зрелостниците и заедно с дипломите и свидетелствата връчиха на 11 отличници и на изявените ученици плакети, грамоти, сертификати и награди за отличен успех.

Преди официалния старт на кандидат-студентската кампания много зрелостници от випуск 2021 имат вече придобити студентски права във ВУЗ-ове. Някои са студенти още от 11 клас благодарение на завоюваните призови места на национални състезания, олимпиади и конкурси.

Тази година ръководството на ПГ по земеделие „Тодор Рачински“ връчи два златни медала – на Симона Василева Николова и Василка Пламенова Тодорова. Симона Николова пък е зрелостничката на Випуск 2021 с две пълни шестици на ДЗИ.

източник: Община Ген. Тошево

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *