Водещи новини - дясно Култура Общество

Поредно признание и награди от Международен фестивал за вокални таланти от Добрич

Четири награди са определили членовете на журито на Международния фестивал “Bravissimofest” – Украйна за певците на Студио „Сарандев“ , съобщи вокалният педагог на школата Елена Карабельова.

Тя коментира, че и четиримата изпълнители от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич са се представили отлично в поредното онлайн издание, в което участват – този път това е Международният фестивал на изкуствата “Bravissimofest” в Украйна.

На първо място е класирана Димитрина Германова, също на първо място е и Мартин Стоянов. С втора награда е удостоена за изпълнението си Денислава Димитрова, а с трета – Симона Тодорова. “Те се конкурираха с талантливи млади поп изпълнители от държави като: Украйна, Молдова, Испания, Румъния, България, Полша, Гърция, Армения и др.”, сподели Карабельова.
Снимки на Димитрина, Мартин, Денислава и Симона са включени и в юбилейната книга на фестивала „Браво, фестивални звезди!“.

Студио „Сарандев“ получава от организаторите на фестивала и грамота за висок професионализъм в работата с младите дарования.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *