Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Поредно признание и награди от Международен фестивал за вокални таланти от Добрич

Четири награди са определили членовете на журито на Международния фестивал “Bravissimofest” - Украйна за певците на Студио „Сарандев“ , съобщи вокалният педагог на школата Елена Карабельова.

Тя коментира, че и четиримата изпълнители от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич са се представили отлично в поредното онлайн издание, в което участват - този път това е Международният фестивал на изкуствата “Bravissimofest” в Украйна.

На първо място е класирана Димитрина Германова, също на първо място е и Мартин Стоянов. С втора награда е удостоена за изпълнението си Денислава Димитрова, а с трета - Симона Тодорова. "Те се конкурираха с талантливи млади поп изпълнители от държави като: Украйна, Молдова, Испания, Румъния, България, Полша, Гърция, Армения и др.", сподели Карабельова.
Снимки на Димитрина, Мартин, Денислава и Симона са включени и в юбилейната книга на фестивала „Браво, фестивални звезди!“.

Студио „Сарандев“ получава от организаторите на фестивала и грамота за висок професионализъм в работата с младите дарования.

c