Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 юни - Късметът се усмихва на Телец, Водолей да се довери на чувствата

Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мероприятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Телец

Днес късметът ще Ви се усмихва, а при това колкото са по-сложни нещата и проектите – по-значими, толкова по-големи ще са шансовете Ви за успех. Денят е подходящ за сериозни начинания или начало на работа в някаква нова област. Многобройните Ви таланти днес навярно ще бъдат търсени. Близките хора със съмнение ще се отнасят към Вашите планове, но няма да пречат на тяхната реализация. . Вечерта е подходяща за почивка и разходка на чист въздух. Посещаването на светски мероприятия не е желателно – те по-скоро ще Ви уморят, отколкото да Ви зарадват.

Близнаци

Това е сложен ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекалено сложни. Ще имате възможност да демонстрирате завиден организаторски талант, измисляйки необикновени развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фантазия и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте много привлекателни за представителите на противоположния пол – толкова ярка личност просто не може да остане незабелязана. Вероятно е романтично увлечение, което скоро ще бъде забравено.

Рак

Оказвате се безсилни пред неблагоприятното стечение на обстоятелствата в деловата сфера. Задачата Ви е, да минимизирате загубите, но за съжаление само на някои ( даже – на много малко) представители на този зодиакален знак, ще се удаде да постигнат това удоволствие. Има риск да загубите доверието на човека, от когото зависи Вашето професионално бъдеще, или да не оправдаете очакванията на потенциалния работодател. По-спокойно и хармонично нещата ще се подреждат в личните отношения, и на практика няма да имате поводи за тревоги и вълнения. Ще Ви зарадва възможността да обкръжите любимия човек с грижи и внимание, а в отговор ще имате искрена благодарност.

Лъв

Днес за Вас е много важно да поддържате приятелски или делови отношения с близките хора на своя любим човек. За него фактът, че изключително близките му хора не са безразлични и на Вас, ще е много важен, независимо от степента ви на близост.

Дева

Днес много ще Ви се иска да се пожалите на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата печал в пълен обем и да Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

Везни

Вътре във Вас се извършва борба между желанието да се окажете в центъра на всеобщото внимание и това, поне за малко да се усамотите. Дайте си време, за да се ориентирате в своите чувства и не се опитвайте да направите избора си колкото се може по-скоро. Ако Ви поканят на някакво многолюдно мероприятие, не бързайте да го приемате или отказвате. Опитайте се да се почувствате комфортно в това състояние на неопределеност – то стимулира появата на много нови идеи.

Скорпион

Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което става около Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последствия, ако не започнете да реагирате прекалено болезнено. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още утре много от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не трябва да оставате без внимание са отношенията с близките. Ако днес Ви заподозрат в егоизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте добрите думи.

Стрелец

Открити? Невероятно общителни? Кой, Вие ли? Че как иначе! Нали именно с това се славите?… И до такава степен сте популярни, че ако в един момент притихнете, приятелите и роднините просто не знаят, как да се отнесат към това. В последно време те са се убедили, че нещо Ви притеснява, и ще бъдат във възторг да ви видят сега – в прекрасна форма, усмихнати, спокойни – както някога в добрите времена. А и на Вас това ще Ви е приятно.

Козирог

Днес сте склонни да игнорирате не само критичните забележки, но и неисканите съвети. Това ще Ви даде възможност максимално да използвате времето, но няма да помогне за хармония в отношенията си с обкръжаващите. Днес не веднъж ще Ви упрекнат (и не без основание) в прекомерна рязкост на изказванията и разсъжденията, безкомпромисност и неотстъпчивост. Ако сте родители, трудно ще успеете да се разберете с децата А пък младите представители на знака ще капризничат и ще искат от останалите невъзможното. Вечерта е добре да посветите на някаква увлекателна дейност, защото безделието днес Ви е противопоказно.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Днес настроението на Вашия любим човек ще бъде доста ехидно и едновременно с това – игриво. Затова на желанието Ви да поговорите сериозно и откровено, той ще се подхилва, като с това безкрайно ще Ви дразни. Ако се отнесете към това му действие с ирония, може даже и удоволствие да изпитате…

c