Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Димитър Данчев: БСП и коалиция „БСП за България” имат нужда от всеки, защото им гарантира исканата промяна

„Задачата ни в предстоящите избори на 11 юли е да запазим община Добричка червена, каквато е била през последните 30 години, и да върнем водещото място на БСП в Добричка област, това е нашата най-важна мисия. Без ваша помощ в тази кампания БСП няма да успее ” - заяви на среща с кметове, кметски наместници, секретари на основни партийни организации в община Добричка водачът на листата на коалиция „БСП за България” Димитър Данчев. „Нашата задача този път е да покажем, че БСП е отговорна системна партия, с ясна програма и подготвени хора, партия, която може да управлява” – добави той. Според него, задачата на БСП и коалицията сега е - чрез изборните резултати, да се постигне сигурност в промяната, най-вече за българските граждани.

„Сигурен съм, че нашият резултат на тези избори ще даде една по-добра перспектива за общината.  А в тези избори БСП и коалиция „БСП за България” имат по-добри шансове” – категоричен е Данчев. „Факт е, че мното пъти общини, управлявани от кметове на БСП, бяха неглижирани през последните години и не получаваха възможност да реализират проекти, важни за хората. Аз поемам ангажимент пред вас, че община Добричка ще има своя глас в Парламента, надяваме се и в изпълнителната власт, за да могат нужните проекти да получат своята реализация в кратко бъдеще. Нашата работа няма да е само 30 дни, защото нашата листа е отбор от кандидати – местни хора и специалисти в областта си” – обеща Данчев, като подчерта не е само предизборно.

„Искаме да можем да стиснем колкото може повече ръце и да уверим хората, че наистина БСП е отговорната партия. Търсим подкрепата на всеки един от вас” – добави той. „В срещите искаме да направим връзката между местните и националните политики, затова и нашият лозунг е „С грижа за теб!”. На първо място в програмата ни са социалните политики  - повишане на доходите, създаване на нови работни места, насърчаване на младите хора, младите семейства, както и важните за Добричка област сектори – земеделието, туризма, леката промишленост. В програмата ни всеки може да открие себе си и бъдещето си” – обяви Данчев.

В срещата участваха и кандидатите за народни представители – Мая Димитрова, Даниел Петков, Боян Саркизов, Иван Костов, Дарина Господинова, д-р Николай Бекяров.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c