Политика

Не е ново 20 за ПП “Глас народен”

“Дори да нямаш нищо, пак имаш своя глас. Никога не ставай толераст”, изпя преди години в припева на песента “Ново 20” председателят на “Глас народен” Светослав Витков. Отново с номер 20 ще се бори партията за вота на избирателите на предстоящите предсрочни избори на 11.07.2021 год, съобщават от местната централа на партията в Добрич.

Както и на предходните избори, така и сега Глас народен е насочена към политическа образованост и активност, както и изграждане на национална идентичност на българските граждани. По-важното е да образоваме политически хората, за да не гласуват за все същите партии, показали във времето, че са вредни. Много е важно хората да са активни политически, за да отстояват избора си и да правят такъв. Вторият приоритет е национално самосъзнание  и самочувствие. Това липсва в повечето българи.

 Фактите говорят сами. За трети път ПП „Глас Народен“ е с №20, което е знак за успех на предстоящите избори. Партията ни е една от малкото политически формации, която ще се бори самостоятелно на избори, насрочени за 11 юли тази година, допълни Михаил Михов – водач на листата за област Добрич.

Кандидатите на Глас народен за народни представители в 8-МИР Добрич са:

Михаил Михов – Мениджър в международна компания,

Николай Диков – Мениджър хотелиерство и ресторантьорство

Десислава Иванова – Организатор логистика

инж. Искрен Добрев – Инженер сервизна дейност – земеделска техника

Марин Маринов – Търговия и строителство

Ивелин Найденов – Мениджър продажби

инж. Зорница Пейкова – Счетоводител

Ангел Ангелов – Преподавател по икономически дисциплини, общински съветник гр. Добрич

Венцеслав Петров – Рехабилитатор

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *