Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Доц. Ангел Кунчев ще посети Албена, където ваксиниран персонал посреща туристите

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и представители на Министерство на туризма ще посетят курорта Албена утре, 10 юни, съобщават от ваканционното селище.

От там напомнят, че още през миналата година комплексът бе първият, който въведе ясно разписани правила за действие в разгара на пандемията COVID-19 и още тогава се превърна в пример за всички останали в бранша.

След година опит Албена е по-подготвена от всякога за летния сезон 2021 и ще посреща гостите си 100% ваксиниран персонал от подлежащите на ваксинация и изключително добри мерки за безопасност и дезинфекция, информират от туристическата компания.

Впечатлени от добрия пример, доц. Кунчев и представители на министерство на туризма, ще проследят целия процес от пристигането на гости в комплекса, както и поставянето на ваксинации в сертифициран собствен Център за ваксинация, който действа от началото на април.

Албена е първото ваканционно селище на българското Черноморие, което гарантира вашата напълно безопасна почивка. Петзвездният хотел Maritime Paradise Blue е първият, който посреща гостите си със 100 % ваксиниран персонал, като поетапно предстои същото и за всички други хотели във ваканционното селище, информират от Албена. И подчертават, че безопасността и комфортът на гостите и служителите в курорта е приоритет номер едно.

c