Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Мая Димитрова: Напрежение в БСП в област Добрич няма, работим за по-добър резултат

Фактът, че имаме листа и тя е подредена от Областен съвет на БСП, показва, че напрежение при нас няма, заяви пред журналисти днес бившият народен представител и председател на Общинската организация на БСП в Добрич Мая Димитрова.

Тя подчерта, че самият факт, че са заедно с водача на листата Димитър Данчев, за да я регистрират, показва, че действително напрежение няма.

„Едва ли някой се съмнява в това, че съм партиен човек. И за мен каузата е „БСП“, а не какъвто и да било личен интерес“, каза Димитрова.

„БСП в област Добрич подреди листата. Мисля, че няма никакъв проблем. Листата, а надявам се и всички членове, симпатизанти и привърженици на БСП, ще работим за по-добър резултат от този за 45-о Народно събрание. Всички заедно и обединени. По отношение на структурите, мобилизирани сме. Ще работим за минимум два мандата. И да не забравяме, че ние имахме възможността за втори мандат и в 45-ото Народно събрание, тъй като остатъкът ни беше по-добър  от този на Демократична България. Така че, ще дадем всичко от себе си, тъй като хората наистина искат да видят този по-добър резултат и промяната, която започна“, каза още Мая Димитрова.

c