Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 7 юни - Приятно общуване за Рак, Дева да очаква промяна на плановете

Овен
Днес трябва да се вслушате в мнението на своите приятели, за Вашия любим човек. Положително или отрицателно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, защото ще се окаже поглед от страни – безпристрастен и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този момент.

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци

Това, което ще Ви отличава през този ден, е особената разсеяност. Ако е възможно да си оставите някъде главата, обезателно бихте го направили и бихте забелязали това едва на другия ден. Не може да се завижда на Вашия любим човек, защото ще се налага да контролира всяка Ваша крачка.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

През този ден звездите Ви съветват да вземете активно участие в подкрепата на хобито на Вашия любим човек” да добавите още един експонат в неговата колекция, да отидете с него на мач на любимия му отбор , или да се възхитите на поредното му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате активни действия , насочени за промяна на съществуващата ситуация. Тя и сама скоро ще се промени, само че посоката на промяна не е известна.

Дева

Имали сте планове за днес? Забравете ги! Днес под секрет ще Ви кажат нещо такова, че напълно ще прекрои плановете Ви за деня. Хубаво ще е, ако не се отнася за плановете Ви за живота…

Везни

Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец

Не всичко се подрежда така удачно, както би Ви се искало. Днес Стрелците се оказват жертва на собствената си непредпазливост и доверчивост. Хората, с които представителите на знака са били напълно откровени, са готови да използват получената информация за собствени интереси. Възможни са сериозни проблеми в отношенията с приятелите – натрупали са се не малко противоречия и разногласия, с които е доста трудно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и лесно се поддавате на провокации, така че не трябва да разчитате на това, че денят ще премине спокойно.

Козирог

В последно време сте довеждали всички до състояние на възторг със своите способности да решавате проблеми и да оказвате подкрепа. Хората, от които до голяма степен зависи как ще се подрежда по-нататък живота Ви, са Ви наблюдавали и сте успели да ги впечатлите. И ако има нещо, за което не трябва да пестите силите си днес, това са размишленията. В края на крайщата , какъв е смисъла да се опитвате да направите впечатление на другите, ако сами не си отдадете дължимото? Днес може да поработите за закрепване на този рефлекс.

Водолей

Днес ще бъдете обладани от някакво желание, което, бидейки неизпълнимо, може да Ви изгори, но не и да Ващето щастие! Само че не трябва да седите със скръстени ръце и да чакате нещо да се случи! Може и да не го дочакате.

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!

c