Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Даниела Димитрова и Зорница Михайлова не са в листата на ГЕРБ-Добрич

Двама бивши народни представители – Даниела Димитрова /44 НС/ и Зорница Михайлова /45 НС/, не са включени в листата на ГЕРБ, която днес беше регистрирана в Районната избирателна комисия в Добрич. Внесе я областният координатор на партията Деница Сачева, която е и водач на листата.

„Листата в две трети остава същата. Има четири нови попълнения. Младото попълнение от МГЕРБ Ростислав Милков на 27 години и юриста Стоян Калев от Балчик“, каза Деница Сачева.

Тя обясни, че всички, които не участват в листата, са посочили лични съображения да не участват в тази кампания. „Промените са продиктувани от това да дадем път на младите и да дадем повече шанс на хората от младежките организации. Знаете, че нашият лидер провежда серия от срещи през последните дни с младите хора. Искаме да покажем, че ГЕРБ е жива партия, в която има непрекъснат поток от млади хора, от хора, които имат енергия, желание, идеи да променят България“, каза още Деница Сачева.

„Надяваме се да направим една кампания, в която наред с компроматите ще е състезание на идеите. ПП ГЕРБ в последно време се превръща в боксова круша на нашите опоненти. Но ние въпреки това смятаме да запазим самообладание и не смятаме де използваме каквито и да е негативни тактики в нашата кампания. Напротив, смятаме да представим нови идеи в нашата предизборна програма. Идеи, които са свързани с младите хора, със завръщането на българите от чужбина и с възможностите България да бъде по-добро място за правене на бизнес“, каза още тя.

c