Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 3 юни - Нова връзка за Дева, Скорпион да се довери на интуицията си

Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правата си, агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Телец

Докато не е настъпила вечерта, ще бъдете ангажирани преди всичко с официалните взаимоотношения. През това време ще се появи възможност за Вас, да поразширите сферата на своето влияние: например за сметка на получените някога знания или познанство в авторитетна за Вашия кръг личност. В края на деня се постарайте да приключите с отдавна започната работа. В този момент Вашите намерения могат да се променят и да станат по-оригинални. Възможно е, да поискате да установите неформален контакт с шефа, или да използвате за своя план приятели и съмишленици.

Близнаци

Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно Ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете, преди да си отворите устата. В крайна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята предвидливост и съобразителност.

Рак

Днес ще бъде доста трудно на Вашия любим човек да се убеди, че наистина го обичате и съвсем нямате намерение да го изоставяте.Затова бъдете готови за неговата подозрителност, мнителност и желание да се иска прошка – просто така, за всеки случай.

Лъв

Успех в работата си постигате благодарение на своевременната намеса и помощ от страна на колегите. Няма съмнение, че и самостоятелно бихте постигнали много, но получената подкрепа съществено увеличава Вашите възможности. Денят е не лош за сключване на сделки за покупко-продажба, или начало на сътрудничество с нови партньори. Бизнес-преценките Ви са много верни. В личния Ви живот също е много силно влиянието на позитивните тенденции. Успешно може да реализирате много свои отдавнашни замисли, а и да постигнете реализация на много свои съкровени желания. Навреме проявена инициатива ще направи възможни много приятни запознанства.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Днес Вашият любим човек ще се опита по някакъв начин да промени някакви традиции и устои на Вашето общуване, като внесе в тях нещо ново, свежо и особено. Само че Вие ще се окажете малко прекалено консервативни, и ще Ви бъде трудно да се пренастроите на нов лад….

Скорпион

Доверете се на своята интуиция! Именно благодарение на нея ще можете да постигнете доста. И още: денят е много подходящ за размисли за бъдещето. Направените днес планове непременно ще бъдат реализирани, даже ако съюзниците откажат да Ви съдействат, а недоброжелателите се опитат (и успеят) да издигнат стена на пътя Ви. Ако сте влюбени, за Вас денят ще бъде изключителен. Ще можете да преодолеете всички разногласия със своята „половинка”, а и да намерите начин да зарадвате любимия човек. Няма да има проблеми и в семейните отношения.

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог

Очаква Ви доста неприятна работа, която не трябва да отлагате. Бъдете готови да се потрудите през първата половина на деня – именно това време е свързано с решаване на важни задачи. Няма да се налага да разчитате на подкрепа от страни, но това не е толкова лошо: никой няма да ограничава Вашите действия , пък и можете да разчитате на своя здрав разум. Трудно ще постигнете разбирателство с емоционални хора, подложени на чести промени на настроението. Вие не сте склонни да правите отстъпки, но и на провокации не се поддавате . Затова все пак ще успеете да запазите мира.

Водолей

Прекалена упоритост, или ако трябва да сме точни – инат, днес съвсем не са уместни. Това, което ще Ви бъде полезно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите опоненти, анализирайте техните предложения и се съгласявайте на компромиси! Така не само ще запазите мира, но и ще се приближите към осъществяването на своята заветна мечта. Ще Ви зарадват много интересни предложения. Макар че са необичайни, заслужава си, да ги обмислите подобаващо. Денят е хубав и с това, че позволява да се приближите до реализацията на своята заветна мечта, като при това ще избегнете и емоционалните сътресения, и поемането на непосилни задължения….

Риби

Днес може да се случи така, че сегашният Ви любим да се запознае с предишния. При това е вероятно, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В зависимост от това, до колко лесно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

Източник: Ламята

c