Водещи новини - дясно Общество Развлечение

Отрязаха лентата на нов клуб за добруджанските пенсионери навръх празника на село Росица

Жители и гости се събраха на 2 юни за да открият тържествено новия пенсионерски клуб в с. Росица. Събитието съвпадна с празника на селото. Тържеството бе уважено от кмета на Община Генерал Тошево Валентин Димитров, заместник-кмета Деян Димитров, началник Отдел „Култура, вероизповедния и международно сътрудничество” г-жа Маргарита Великова, председателя на „Общински съюз на пенсионерите 2004“ г-жа Стоянка Проданова, както и от кметове на съседните села от общината.

Отец Тодор освети новата придобивка, за чието изгражадане бяха вложени собствени средства от капиталовата програма на Община Генерал Тошево.

По стара традиция бе прерязана лента и лиснато менче с вода пред прага на ремонтирания обект. Това сториха кметът на Общината Валентин Димитров и кметът на селото Георги Недев. Градоначалникът отправи поздравление към домакините, като им пожела да бъдат здрави и все така дейни.

Пенсионерският клуб е оборудван с кухня с всички необходими уреди и голяма зала , където ще се събират пенсионерите от с. Росица. Обособени са  и две санитарни помещения. Ремонтирани са прилежащите му площи.

В рамките на церемонията по откриване на пенсионерския клуб самодейците от  НЧ „Йордан Йовков 1941 год.“ бяха подготвили кратка музикална програма.

източник: Община Ген. Тошево

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *