Водещи новини Политика

Коалиция „БСП за България” ще работи за по-добри резултати в област Добрич

Димитър Данчев – водач на листата на коалиция „БСП за България” в Добричкия избирателен район

Какво да очакват избирателите, а и членовете и симпатизаните на БСП, които настояват за по-добри резултати

На първо място, искам да поздравя всички, които са избрани в листата за кандидати за народни представители от Областния съвет на БСП-Добрич. Смятам, че листата е съставена от хора, които имат политически и професионален опит, в нея има балансирано представителство на отделните общини. Затова съм уверен, че личностните противоборства, които се наблюдаваха в кампанията по номинации, ще бъдат оставени на заден план в името на постигането на по-добър резултат в Добричка област.

За акцентите в кампанията

БСП и широката лява коалиция, която се състави, ще цели да направи по-близки до хората и широката общественост в Добричкия регион политиките и идеите, заложени в предизборната ни програма. Нашата цел е да допълним тази програма с конкретна местна проблематика, която ще развием заедно с местните структури и по която всички ще продължи да работят и след края на кампанията. Нашите представители в 46-тия парламент ще защитават интересите на добруджанци.

Остава „в действие” изпитаната практика на БСП за срещи „лице в лице” с хората и проблемите им, за близки контакти с представители на различни групи и професии

В рамките на тази кампания ще запазим всичко, което е било добро и е давало добър резултат в предишни кампании – срещите „лице в лице”, контактите с избирателите  по места в цялата област. Ще я допълним и с нови неща, ще имаме и нашето присъствие в местните медии, наред с традиционната политическа агитация – плакати, брошури и други средства. Водеща в кампанията ще е местната проблематика, защото съм сигурен, че тя интересува най-много хората от Добричка област. Всички изостанали проблеми, които чакат своето решение, ще станат наш приоритет не само за кампанията, но и след нея, защото решението им няма да е само за ден или два. Това ще е основата и за работата за нашите народни представители в 46-ото Народно събрание. Няма да пропуснем като акцент в програмата и националните политики, БСП има много ясна програма. БСП  очаква на тези избори по-добър резултат. Имаме основание да смятаме, че за партия „Има такъв народ”, коалиция „Изправи!Мутри вън!”, които получиха неочаквано известна по-голяма подкрепа на изборите за 45-ото Народно събрание, ще има отлив, тъй като показаха, че по-скоро не са подготвени да участват конкретно в работата на Парламента. В тази връзка виждам потенциал за по-добро представяне на коалиция „БСП за България”.

Освен в град Добрич, Д. Данчев проведе срещи в Ген.Тошево, Балчик, Тервел.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *