Бизнес Водещи новини - дясно Здраве Туризъм

Курортът Албена предлага изгодни почивки за „златната възраст“ до 21 юни и след 7 септември

Изгодна почивка за туристи на възраст 60+ предлага курортът Албена. В офертата се включва селекция от хотели, отговарящи на изискванията за цена, качество и продукт; допълнителни услуги; частично предплащане на резервацията и др.

Преференциалните цени важат до 21 юни и след 7 септември 2021 година. Изисква се поне един от настанените да бъде на златна възраст от 60+ години, за да се използва офертата. Допълнителни преимущества и отстъпка ползват членовете на Priority Club Albena. Офертата е валидна само за престой от 5 или 7 нощувки

В хотели Малибу 4* и Лагуна Гардън 4* 5-дневен пакет с All Inclusive в двойна стая струва 340 лв. на човек, а 7-дневен – 455 лв. на човек.

В хотели Лагуна Маре 4* и Сенди Бийч 4* цените са съответно 335 лв. и 448 лв. В Хотел Добруджа 3* /стаи без климатик и без тераса/ цените са 285 лв. и 385 лв.

Предлага се безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа в Албена на резервирана стая, безплатен Wi-Fi интернет, фруктиера със сезонни плодове и др.

Всички, възползвали се от офертата, ще получат един специален подарък. Гостите могат да изберат между дегустация на вина, произведени във Винарна Албена, екскурзия Балчик-„Белият Град” + Текето или Спа пакет “Wellness Day Dream.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *