Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 30 май - Близнаци преливат от енергия, Лъв прави крачка към промяната

Овен
През този ден партньорът или началникът може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Днес Ви предстои дълъг обход по кина, кафета, театри и ресторанти. Възможни са вариации, но все едно – културния живот ще кипи. И всичко това – благодарение на Вашия любим човек! Така че сами ще решите, дали да му кажете за нещо изпълнено „благодаря”, или да го наругаете, като заслужава…

Близнаци

Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпълнени с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

Рак

Денят ще се окаже изключително спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Бъдете искрени и не се съмнявайте, че Ви разбират правилно. Освен това денят е подходящ и за големи покупки.

Лъв

Ако някой въобще може да бъде наречен уверен в себе си човек, това сте Вие. Може би в последно време Ви се е искало нещо да промените, и днес това желание ще избухне с пълна сила. Тогава защо да се сдържате? Вие отлично знаете пред кого и като какъв искате да се представите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството между тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи и по тази причина ще имате основание да сте изключително горди със себе си.

Дева

Вашият любим човек днес ще се държи непредсказуемо и необичайно. Затова забравете за логиката – тя съвсем не може да Ви помогне да го разберете! По-добре се постарайте да се поставите на неговото място и да погледнете света през неговите очи. Това ще даде къде-къде по-големи резултати.

Везни

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо особено сега. Когато Вашият разум е ангажиран с най-разнообразни идеи и фантазии. Вярвате или не, но има способ да бъде взето под контрол Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви творческа енергия. Просто трябва да сте готови да я насочите в необходимата посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат днес, може да накара обкръжаващите да променят мнението си, и в крайна сметка да си отворят очите.

Скорпион

Днес звездите Ви съветват да поиграете на охлюв или костенурка , да се скриете в своята черупка и да не се показвате от нея под никакъв предлог. През този ден сте прекалено нежни и раними, за да подлагате своето тяло и най-вече душата си, под ударите. А тях може да ги нанесе който му е удобно, а Вашия любим човек – на първо място.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Днес, заедно със своя любим човек за пореден път ще откриете удивително сходство на интереси, еднакви епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в начина на мислене. Възможно е даже да говорите в хор! Но ако е така, значи наистина можете да се наречете половинки един на друг.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?… Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо….

Източник: Ламята

c