Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

29 май - Успешен ден за Скорпион, Водолей се радва на финансови постъпления

Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Бъдете предпазливи с парите: денят е свързан със загуби, глоби и други обстоятелства, водещи до влошаване на финансовото положение. Към своите вещи трябва да се отнасяте особено грижливо, тъй като е възможно чупене на техника и превозни средства, загуба на скъпоценности и съсипване на дрехи. Затова пък в сферата на емоционалните отношения цари пълен порядък, денят се подрежда благоприятно за приятелско общуване, семейни мероприятия и романтични срещи. Пътуване би минало без проблеми, ако това стане през втората половина на деня.

Близнаци

Днешния ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата. Ако днес Ви предстои да правите някаква изява пред публика, бъдете уверени че всичко ще бъде успешно. Главното е, да изяснявате всичко на по- достъпен език , за да бъдете разбрани, а и да няма възможност думите Ви да се тълкуват двуяко. В отношенията с близкия Ви човек може да направите разумен компромис, подобрявайки комуникацията и степента на взаимно разбиране. На работното си място бъдете отговорни и старателни.

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкото се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Днес Вашия любим човек неволно ще Ви причини болка, и то такава, че от нея ще се оправяте доста дълго и трудно. Впрочем, онова, което до някъде би могло да го оправдае е, че е направил това без зла умисъл, а само защото не е помислил достатъчно. Това повече няма да се повтори….

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в пълно усамотение и имате намерение (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили вежливост, гъвкавост, дипломатичност и готовност да забелязвате някои нови неща. Бъдете готови и за това, че Ваш колега може да започне да се държи по необичаен начин , като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и възприемчивост, или неочаквано прояви негативните страни на своя характер. Ако сте въвлечени в съперничество с някого, може по-силно от обикновено да Ви засегне поведението на конкурента.

Везни

Някаква черта на Вашия любим човек днес ще Ви дразни изключително много, макар че същата черта до момента много Ви е допадала. Само че точно в този ден тя ще предизвиква у Вас неконтролирано и необяснимо чувство за злост. Впрочем, силите на действие са равни на силите на противодействие: от ненавистта до любовта е само една крачка.

Скорпион

Благоприятни са всички начинания, свързани с дома, семейството, недвижимите имоти и наследството, които от своя страна създават фундамент за личен бизнес. Най-важна ще бъде техническата и организационна страна на всяко нещо. Не се опитвайте да управлявате ситуацията еднолично. Най-добри резултати и с най-малко загуби ще постигнете, подържайки контакти с обкръжаващите. Отделете особено внимание на постигане на разбирателство с нужните хора, средствата за връзка, а също и включването на полезни източници на информация и оформяне на документи, необходими за реализация на Вашите цели.

Стрелец

Крайно време е да обърнете внимание на човека, името на когото толкова Ви харесва. Лошите хора, които са недостойни за Вашето внимание, не са с такива имена, повярвайте! Може би си заслужава да направите насрещна крачка, с цел сближаването ви. А може би си заслужава, защото има вероятност за надежден тандем….

Козирог

Подходящ ден за среща със стари приятели и въобще с хора, които отдавна познавате. Новите запознанства, за съжаление, няма да са толкова приятни. Може и да имате проблеми в отношенията с любимия човек: много сложно ще бъде, да се избегнат разногласията и всяко от тях може да стане причина за сериозни разногласия, дори ако работата се отнася за второстепенни неща. Използвайте деня за реализация на отдавнашни планове, но само в случай, че сте способни да преодолеете всички пречки самостоятелно.

Водолей

Влиянието на негативните тенденции ще бъде особено забележимо в сферата на личните взаимоотношения: събитията през този ден изобщо няма да способстват нито за взаимното разбирателство с любимия човек, нито дори за нормално и безконфликтно общуване. Достатъчно сте търпеливи, но все-пак понякога губите контрол, а това се случва обикновено в момент, когато Вашата „половинка” е готова да послуша гласа на разума и да направи отстъпки. В резултат се стига до поредната разправия… ако така меко наречем скандала. От гледна точка на финансите, денят е успешен. Възможни са и парични постъпления, ценни подаръци, и многообещаващи предложения.

Риби

Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

c