Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Лятна академия "Патиланци" в Ген. Тошево ще стартира на 7 юни

Лятната академия "Патиланци" към Центъра за подкрепа за личностно развитие-Център за работа с деца /ЦПЛР-ЦРД/ в Генерал Тошево ще стартира на 7 юни, съобщават от Общината. Правилата за приемане на деца и ученици в нея са публикувани в сайта на местната администрация.

ЛА "Патиланци" ще продължи до 31 август всеки работен ден от 8 до 12.30 часа при полудневни занимания и от 8 до 16 часа при целодневни. В нея ще се приемат деца и ученици с постоянен или настоящ адрес в Генерал Тошево. Заявления за записване ще се подават от 31 май до 18 юни до директора на ЦПЛР-ЦРД.

Родителите не водят детето си на занималня в Лятната академия ако забележат признаци на заболяване и/ или повишена телесна температура, е записано в правилата. Всяко дете/ ученик е задължено да идва и да си отива от ЛА "Патиланци" с придружител. Родителите, които нямат възможност да придружават децата си, подписват декларация, че разрешават те да се придвижват сами. Сред правилата е всеки Патиланец задължително да участва в груповите занимания и планираните дейности за деня.

c