Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Кампания за набиране на жълти стотинки в подкрепа на болни деца ще се проведе в Добрич

Кампания за набиране на жълти стотинки ще се проведе на 1 юни от 10 до 17 часа в Добрич, съобщи за Про Нюз Добрич един от организаторите Мая Спасова. Пунктът ще се намира  срещу сладкарница „Хит”, където бе заведението „Блага Вайзе”.

Добре е при предаването им стотинките да са сортирани по номинали, ако това не е възможно ние ще ги сортираме, посочи Спасова Тя каза, че за провеждането на кампанията в Добрич се търсят доброволци. Те ще се включат в раздаването на флайери, ще информират за инициативата, ще пишат грамоти. Желаещите да се включат като доброволци могат да се обадят на телефон: 0885 244467 – Мая Спасова.

Кампанията за набиране на жълти стотинки е национална и ще се проведе и в много други градове на страната. Тя се организира от Сдружение „Съзидание 2012 година”. Набраните средства тази година ще бъдат предоставени на Детското отделение в Шумен.  

Благодарение на инициативата всяка година се подпомага едно детско отделение в страната, припомни Мая Спасова. През 2010 година средства получи Отделението по неонатология на болницата в Добрич.

Снимка архив

c