Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 27 май - Напрегнат ден за Дева, Близнаци да внимават със запознанствата

Овен
Kак ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Денят е много подходящ за вътрешна работа над себе си и за анализ на своите усещания. Днешните събития ще оставят дълбока следа във Вашето емоционално състояние, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна обстановка. Не са желателни сътресения. В професионалната сфера може да се занимавате със сериозни неща, както и да водите преговори. Романтичните отношения ще бъдат наситени с приятни чувства.

Близнаци

Ще се наложи да заемете много твърда позиция по принципен въпрос, и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите много интересни предложения, като не е изключена покана за посещение на уникално мероприятие, което ще предизвика много голямо внимание. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа. Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.

Рак

Саможертвата е като силно действащо лекарство: използвано в правилна дозировка, а и при нужните обстоятелства, може да окаже много мощно оздравително въздействие. Само че в нето1на доза и при неподходящи обстоятелства, може да се окаже смъртоносно… Помислете си, такова нещо какво отражение би могло да има над Вашия живот! Вашата саможертва дали е безопасна или не сте убедени в това? Няма да е излишно, да се консултирате с професионалисти, или в крайна сметка с надежден приятел, който би споделил с Вас други подобни ситуации…

Лъв

Възможни са финансови загуби, глоби и други наказания. Затова пък самолюбието Ви няма да страда : днес ще чуете голям брой комплименти и други хубави коментари по свой адрес. Бъдете бдителни : ще се намерят коварни недоброжелатели, които ще се опитват да Ви манипулират посредством ласкателства!Днес може да взимате важни решения и да давате обещания – няма да се премислите и ще удържите на думата си. В семейството са вероятни големи промени към по-добро.

Дева

Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят Вашите възгледи и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

;Везни

Денят е много повече подходящ за самостоятелна работа, отколкото за съвместни проекти. Доста трудно ще се окаже намирането на общ език със сътрудници и делови партньори, а и тези, които са Ви съюзници доста често ще допускат досадни, и от време на време даже глупави грешки. Везните – ръководители трябва особено внимателно да наблюдават подчинените си и да внимават дали всички техни указания са разбрани правилно. Доста добре се разбирате с представителите на по-възрастното поколение, но в отношенията с децата има още какво да се желае. Ще са Ви нужни изключителна деликатност и биволско търпение.

Скорпион

Опитайте се днес да се държите колкото се може по-естествено, за да демонстрирате на своя любим човек всички аспекти на своя удивителен характер. Нека разбере, че сте удивителна и уникална, и да реши за себе си дали иска да бъде именно с Вас , а не с образа, който по-рано е рисувал за себе си.

Стрелец

През този ден ще намерите отговора на измъчващ Ви въпрос, свързан с вашите отношения, на съвсем неочаквано място. Възможно е, да погледнете във вестника на някой спътник в трамвая. Може да чуете поредния рекламен слоган. Въобще – бъдете по-внимателни: подсказката е съвсем близко!

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от само себе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

Източник: Ламята

c