Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Обявиха обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на Община Шабла

Обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на Община Шабла за периода 2021-2027 г. обявиха от местната администрация. От там посочват, че планът е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на Общината през следващите седем години. Като стратегически документ той обвързва сравнителните предимства и потенциал на местно ниво с ясно дефинирана визия, цели и приоритети, свързани от общия стремеж за устойчиво развитие, по-добра обществена среда и по-висок жизнен стандарт на хората.

Всички заинтересовани лица могат да представят писмени предложения, становища и мнения по проекта на Плана за интегрирано развитие на Община Шабла. Те могат да бъдат подавани на е-мейл: dynamic.solutions@mail.bg или в Центъра за информация и услуги на Община до 7 юни включително.

Водещ принцип при разработването на плана е партньорството със заинтересованите страни – организации, институции, икономически и социални партньори, както и с физически лица и представители на юридически лица, имащи отношение към развитието на Общината, посочват от там. Допълват, че участието на гражданите е изключително важно и би гарантирало качеството на плана, неговата реалистичност и широка обществена подкрепа.

c