Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 май - Успешен ден за Близнаци, Стрелците са разсеяни

Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някаква своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Телец

Зачестилото Ви пребиваване пред публика ще Ви даде възможност да се откъснете от вътрешния диалог, който усилено водите със себе си вече от няколко дни. Сега може да изключите онази част от мозъка си, която отговаря за мисленето, и да прекарате някое време, скачайки от една повърхностна дреболия на друга. Разтворете обятията си за външния свят! Ако е възможно, идете някъде, където бихте могли да се хвърлите с главата надолу в епицентъра на действието. Смесете се с тълпата!

Близнаци

Ще имате успешен ден, ако проявите не упоритост, а гъвкавост. Много ще Ви е нужно умението да се договаряте, особено ако имате планирани делови срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, но да се вслушате в събеседника и да му правите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и даже задължително. Няма да Ви бъде трудно да угодите на близките си, както и да кажете точно онова, което искат да чуят, или да оправите отношенията , в които в последно време е имало пукнатини. Само че при това едва ли ще си изясните, какво всъщност искате, и от това ще се почувствате не съвсем комфортно…

Рак

Помислете, защо не Ви харесва у Вашия човек тази или онази черта. Може би с нея напълно може да се помирите, ако им сложите друго название?… Например не дрънкало, а общителност; не лъжец, а фантазьор. Днес е благоприятен ден за експерименти и самовнушения. Опитайте!

Лъв

Необходимостта да промените плановете си съвсем не Ви безпокои. Давате си сметка, че това доста често открива възможности да се запознаете с определени хора , или да се обзаведете с такъв опт, от който в друг случай бихте били лишени. Затова когато се наложи да промените днешните си планове, не се разстройвайте. Просто бъдете по-внимателни с хората от близкото Ви обкръжение, и смело прилагайте резервните си блестящи планове.

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?…Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, ако можете да си организирате заедно със своя любим човек „ден на лентяя”, или в краен случай вечер в чест на този забележителен човек. Нека малкото островче от тишина и спокойствие в бушуващото море от този свръхактивен свят, Ви подари топлота и уют.

Стрелец

Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ще бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини, контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

Козирог

Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък – бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!

Водолей

На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате.

Риби

Денят ще бъде доста успешен, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите спокойствие и оптимизъм. Помнете, че даже грешките, допуснати днес, могат да Ви свършат добра работа, ако навреме ги анализирате и оправите. Днешният ден е много хубав от финансова гледна точка. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не „затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате заедно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите спокойствие.

c