Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Отборен турнир по плажен тенис ще се проведе в комплекс „Аква лайф“ в Кранево

Отборен турнир по плажен тенис организира в Кранево Клубът по плажен тенис – Добрич. Състезанието ще се проведе на 22 и 23 май в комплекс „Аква лайф“. Турнирът ще се състои по официалните правила на Международната федерация Beach Tennis.

Един отбор включва трима състезатели ( А, В и С), които формират 3 двойки – AB, BC и AC. Разпределението е в групи, където те се срещат „всеки срещу всеки”, след което първите 2 отбора от всяка група играят на елиминиране. Жребият за разпределение на отборите в групи ще се изтегли служебно на 20 май.

Домакините от "Аква лайф" в Кранево влагат много усилия, за да подготвят игралните кортове в перфектно състояние за отборния турнир през уикенда. Коловете за мрежите вече са поставени, полага се и нов пясък върху трите корта, посочват от клуба. Кортовете ще бъдат отворени за тренировки на 21 май от 15:00 ч.

Регистрацията ще бъде на 22 май, от 09:00 ч. до 09:30 ч. на игралните кортове. Таксата за участие е 45 лева на отбор. Очаква се в турнира да се включат около 15 тима.

c