Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

На 23 май започват абитуриентските балове в област Добрич

От 23 май до 26 юни ще се проведат абитуриентските балове в област Добрич, сочи информация на Регионалното управление по образование.

На 23 май ще празнуват зрелостниците на Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски” в Добрич и СУ „Асен Златаров” в Шабла.

На 24 май са абитуриентските балове на Професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински” в Генерал Тошево”, СУ „Н. Й. Вапцаров” в Генерал Тошево, СУ „Димитър Талев” в Добрич, Спортно училище „Г. Ст. Раковски” в Добрич, Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич, Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Георги Павлов” в Добрич, Професионална гимназия по туризъм „П. К. Яворов” в Добрич, СУ „Свети свети Кирил и Методий” в Добрич, Професионална гимназия по транспорт и обслужване „Георги Бенковски” в Добрич.

Няколко са баловете и на 25 май. Тогава ще празнуват зрелостниците от СУ „Христо Ботев” в Балчик, СУ „Св. Климент Охридски” в Добрич, Професионална гимназия по техника и строителство „М. В. Ломоносов” в Добрич, Природо-математическа гимназия „Иван Вазов” в Добрич, СУ „Любен Каравелов” в Добрич, Частна профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев” в Добрич, СУ „П. Р. Славейков” в Добрич, Езикова гимназия „Гео Милев” в Добрич.

На 27 май е абитуриентският бал на ЧСУ „Леонардо да Винчи” в Добрич.

На 1 юни са тържествата на завършващите от Каварна - на СУ  “Стефан Караджа” и Професионална гимназия по земеделие “Кл. Аркадиевич Тимирязев”.

Сезонът на баловете ще бъде закрит на 26 юни от абитуриентите на Тервел. Тогава ще празнуват СУ „Йордан Йовков” и Професионална гимназия по техника и облекло „Дочо Михайлов”.

Снимка архив

c