Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 май - Рибите да не допускат конфликти, звездите са с Близнаци

Овен
Днес на Вашия любим човек няма да се прииска много сериозно да се замисли за причините на Вашето настроение, независимо дали то е добро или лошо. Подгответе се, че ще Ви възприеме такива, каквито сте и няма да се старае да измени у Вас каквото и да било, дори и да Ви се прииска обратното.

Телец

Днес е изключителен ден за съвместно правене на оценка. Намерете днес час или два, за да седнете един до друг и да обсъдите какво е направено, какво не е направено и какво още предстои да се прави или да не се прави. Постарайте се да сте максимално честни и откровени, а това ще Ви помогне да направите по- правилни изводи.

Близнаци

Ако може да си представите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

Много ще е важно през този ден да поддържате приятелски отношения с хората, близки на Вашия любим човек: негови роднини, приятели, колеги. Това ще рече- с всички онези, които той счита за нужни за себе си персони. Постарайте се да направите това максимално искрено, ненатрапчиво и тактично.

Дева

Днес Вашият любим човек ще стане щастлив притежател на особени права и правомощия, каквито по отношение на Вас няма никой друг човек, в този огромен свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото съкровище внимателно и разумно, както подобава на Вашата половинка…

Везни

На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да се ориентира в създалата се обстановка. Ще се наложи да бъдете нещо като водач или добър спътник, който да помага на туриста в съвършено непознат за него град. Главното е, да не се престаравате в своята спасителна мисия.

Скорпион

Изкарайте деня спокойно: крясъците и сълзите няма да разрешат проблема, а и антидепресантите също няма да са от полза. Трябва само да се стегнете, да се усмихнете и да решите какво точно искате. Семейството, поуморено от Вашите капризи и настъпателност, ще Ви бъде много благодарно.

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд : дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

Постарайте се да не допускате конфликти между личното си „Аз” и да преодолеете трудностите в общуването както на работата, така и с любимия човек, членовете на семейството и децата. В професионалната си дейност бъдете по-внимателни и не забравяйте, че не трябва да нарушавате обещанията си.

източник: Ламята

c