Бизнес Добрич Общество

Избират изпълнител за почистване на участъци на дерето в Добрич

Обществена поръчка „Почистване на корекцията на река Добричка” обяви Община Добрич. Тя включва услугата по почистване на участъци от корекцията на река Добричка на територията на град Добрич с цел поддържане на проводимостта на речното й легло и ще обхване следните участъци:

     Участък 1 – от стадион „Пионер“ до бул.“25-ти септември“ – L= 1380 m

     Участък 2 – по бул. „Русия“ от бул. „25-ти септември“ до вливането на дере „Сердика“ (китайски магазин), включително подземен участък до църква „Св. Климент Охридски“ – L = 2400 m

     Участък 3 – от приток „Сердика“ (китайски магазин) до мост при ул. „Поп Богомил“ – L = 1050 m

     Участък 4 – от ул. „Поп Богомил“ до ул. „Калиакра“ – L = 900 m.

Дейностите, които ще се извършват, са почистване на дънни наноси (изкоп на земни почви при две утежнени условия), включително натоварване на транспорт и извозване; събиране и товарене на битови отпадъци и растителност (дървета, храсти и паразитна растителност) от коритото на реката и в сервитута й. При изпълнение на дейностите извозването на земни почви (наноси), строителни, битови отпадъци и растителност (дървета, храсти и паразитна растителност) ще става до регионално депо при с. Стожер. Предвижда се 90 % от дейностите да се извършват механизирано и 10 % ръчно.

Максимален финансов ресурс за изпълнение на услугата е в размер до 83 333. без ДДС или 100 000 лева с включен ДДС

Крайният срок за подаване на офертите е 3 юни.

снимка: архив

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *