Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 14 май – Стрелец да се пази от конкуренция, Риби се радват енергия

Овен
Този ден за Вас ще бъде от една страна интересен и увлекателен, а от друга – много уморителен. Трудно ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, а ще се опитвате да се занимавате с няколко неща едновременно, създавайки суета и неразбории, а след това ще се ядосвате на своята неорганизираност. Творчески безпорядък – това са двете думи, които днес най-добре могат да характеризират това, което става с Вас. Не би могло да се каже, че всичко си е по местата, но пък присъства онази атмосфера, в която се зараждат отлични идеи и стават най-невероятни събития.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колегите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Днес ще бъдете свидетели на зрелището, как Вашия любим човек ще се чуди и опитва да се справи с ваш общ проблем. При това Вие едва ли ще искате да помогнете, а и да искате, няма гаранция, че ще можете, дори това да е наложително. За Вас най- главното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо особено сега, когато Вашият разум е ангажиран с най-разнообразни идеи и фантазии. Вярвате или не, но има способ да бъде взето под контрол Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви творческа енергия. Просто трябва да сте готови да я насочите в необходимата посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат днес, може да накара обкръжаващите да променят мнението си, и в крайна сметка да си отворят очите.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще се иска да изкоментирате и анализирате как е преминал Вашия съвместен празник и да решите какво ще направите с всичко онова, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този важен момент – това ще бъде полезно не само за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева

Днес Вашия любим човек ще заговори с Вас на някаква доста сериозна тема, и то толкова сериозна, че и сами ще се учудите, защото от него въобще не сте очаквали такива думи. Ще се наложи заедно да се оправяте с проблема и да обсъждате какво да решите. В крайна сметка всичко ще завърши повече от успешно.

Везни

Перспективите за този ден няма да са лоши и ще стават толкова по-добри, колкото повече съюзници намерите. За самостоятелни действия и решения моментът не е най-подходящ. Изключение правят само имуществените и финансови дейности. Там може да разчитате само на себе си. Помнете, че идеите Ви са добри, но не винаги срещат подкрепа, тъй като Вие си икономисвате обясненията, и прекалено неясно отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, непременно ще Ви разберат и ще Ви подкрепят. Денят е подходящ за участие в светски мероприятия.

Скорпион

Днес има вероятност за удачни срещи и общуване с авторитетен човек. Информацията, която ще получите, ще разшири Вашия кръгозор и ще добави известна доза оптимизъм. Не е изключена среща с предишна любов. Здравият смисъл чак до вечерта ще Ви предпазва от необмислени постъпки. Някъде след обяд ще нарасне нуждата Ви от оригинална обстановка и интересни контакти. Вероятно ще Ви се прииска, да смените вида на дейността си в момента. В същото време ще придобият важност домашните работи. Пригответе се, че родителите или домочадието ще започнат да Ви диктуват правилата на поведение.

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпроси, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голямо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.Козирог

С нещата, в които не искате да посвещавате странични хора, трябва да се заемете още от сутринта. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този период ще бъде толкова важна, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силна ще бъде потребността , да се заемете с решаване на собствени проблеми. В края на деня ще имате не лошата възможност да удовлетворите своите желания и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен вид и добри маниери.

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Източник: Ламята

c