Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Конкурс в Добрич предизвиква млади поети да опишат нюансите в природата

Младежки конкурс за поезия, под мотото „Нюанси“, организира Младежки център – Добрич, с подкрепата на Община град Добрич.

Право на участие имат младежи на възраст от 15 до 29 години, навършени към 31 декември 2021 г. Участниците ще бъдат разпределени в две възрастови групи: от 15 до 19 години и от 20 до 29 години. Всеки участник може да изпрати до две непубликувани до този момент стихотворения, придържайки се към основната тема - “Нюанси”.

Изпратените творби трябва да съдържат следната информация: трите имена на автора  дата и година на раждане адрес за кореспонденция, телефон за връзка, електронна поща. Стиховете трябва да бъдат изпратени най-късно до 10 юни 2021 г. на електронна поща: info@ycd.bg или на адрес: Младежки център – Добрич пл. Стария орех 1, п.к. 15гр. Добрич, 9300 за Младежки конкурс за поезия „Нюанси“

Целта на конкурса е да даде възможност на младите хора, които имат интерес към необятния свят на поезията, да изразят красотата на българския език в стихове и да покажат своето усещане в рими.

Ще бъдат връчени предметни награди във всяка възрастова група, а оценяването ще бъде извършено от компетентно жури. Организаторите ще обявят резултатите на 24 юни 2021 г. във фейсбук и интернет страниците на Младежки център - Добрич.

От ОМЦ Добрич напомнят, че участвалите в конкурса творби могат да бъдат използвани за електронни и печатни издания на Младежки център - Добрич, без да се заплащат права и обезщетения.С участието си в конкурса, кандидатите приемат личните им данни да бъдат обработвани и използвани единствено за целите и осъществяването на горепосочения конкурс, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и прилагането на Регламент /ЕС/2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г.

c