Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Извършена е нова операция на 3-годишния Крис, пострадал при катастрофа в Добрич

Днес лекарски екип от отделението на неврохирургия на болницата в Добрич е извършил нова операция на 3-годишния Крис, който пострада при тежка катастрофа на кръстовището на бул. „Русия“ и ул. „Христо Ботев“ в Добрич навръх Гергьовден.

Детето е със стволова и мозъчна контузия. Състоянието му е много сериозно, научи Про Нюз Добрич.

Критично е състоянието на раненото при тежка катастрофа в Добрич 3-годишно дете

Детето е в медикаментозна кома след катастрофата, при която попадна под колата, в която е пътувало със семейството си.

Според близки след обстойни изследвания се установява, че майката на Крис Красимира има множество фрактури и тепърва ще бъде оперирана поетапно.

В кома е 3-годишно момченце, пострадало при зверската катастрофа в Добрич

От църквата, която семейството посещава, призоваха всички да се молят за Крис, Вики, Красимира и Мариян. Масово в социалните мрежи се отправят молитви за спасението на момченцето и семейството му.

По инициатива на граждани утре, неделя, добричлии ще се съберат пред храм "Св. Георги" в 11:00 часа, за да запалят по свещ за здравето на детенцето. "В подкрепа на пострадалото семейство и тяхното 3-годишно момченце. Нека не бъдем безучастни! Нека кажем СТОП на войната по пътищата! Нека покажем, че искаме правосъдие за виновника, изпратил в кома 3-годишното момченце! Безразсъдното шофиране води до невинни жертви, а ние не искаме това. Искаме съд за виновника", заявяват добричлии.

Припомняме, че катастрофата стана в четвъртък следобед на кръстовището на ул. „Христо Ботев” и бул. „Русия”. По данни на свидетели „Ауди” преминава на червено и блъска „Фолксваген”, който пресича на зелено. Ранените майка и две деца пътували във втората кола. Фолксвагенът се завърта на 360 градуса, а 3-годишното момченце се оказва под автомобила.

c