Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 6 май - Изненади за Лъв, Близнаци да не следват интуицията си

Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безсмислени разходи.

Близнаци

Няма да можете да наречете събитията през този ден интересни. Те ще се развиват предсказуемо и съвсем няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с текущите задачи и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас планове. С новите идеи нещата стоят по-зле , защото просто ги нямате. Възможни са незначителни разногласия с колегите. Днес ще можете да направите добри покупки, ако се вслушате в мнението на своите роднини и приятели. Не разчитайте на собствената си интуиция! Сега тя отлично може да Ви подведе.

Рак

Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна проверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контактът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв

Днес навсякъде Ви очакват изненади. За по-голямата част от тях съвсем не може да се каже, че са зашеметяващи, но с помощта на една мигновено ще Ви се изясни това, което от доста време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова липсата на драматичност – така е по-добре. В последно време напредъкът сякаш е спрял до една точка, а днес ще стане очевидно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете отново да се движите напред, подсвирквайки си в движение, сякаш Ви е известно нещо, което никой друг не знае.

Дева

От Вашето обкръжение никой не може да бъде наречен по-отговорен от Вас. За каквото и да става дума, Вие лесно и непринудено се справяте със задачите. Дарявате хората с добро настроение и правите живота им по-добър, което на свой ред много Ви помага.

Везни

Дори и във вашите отношения отдавна да не се вижда светлинка, а и да са Ви се стрували безрадостни и безперспективни, именно днес тази светлинка ще се появи. Ако пък никога не сте имали каквито и да било проблеми с Вашата половинка, очаквайте истински празник и потресаваща феерия от любов!

Скорпион

Чувствата Ви са готови да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте много непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо въплъщение на предаността и обичате постоянството във всичко. Но сега по някаква причина не можете да се накарате да направите макар и едно нещо така, както сте го правили вчера или през всички минали месеци до сега. Не се плашете! Възможно е да е дошло време нещо да се промени, а Вселената вече е съставила план, как да Ви помогне.

Стрелец

За Вашия любим човек днес ще бъде много важно, да го разберете. Има вероятност и да можете да го посъветвате, как да действа в създалата се ситуация. Това всъщност не е най- главното. Най-главното е, да разберете , какво става , да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък – това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко…

Водолей

През този ден може да Ви бъде трудно да поддържате постоянна връзка с хора от далече, а също и с представители на Вашата професионална среда, с блюстителите на закона или правовия ред. Далече от дома може да се окажете притеснени поради недостиг на средства, или да изпитате липса на комфорт. Не се препоръчва да търсите обходни пътища за решаване на проблемите: например да давате подкуп на длъжностни лица , или да се карате с тях. Това ще Ви охарактеризира по неподходящ начин, а и най-вероятно има и по-лесен начин да постигнете желаното.

Риби

Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви осигури добро настроение наистина през целия ден. Възможно е, да получите подкрепа от религиозни и културни учреждения за осъществяване на Ваши творчески проекти. В семейството и любовта Ви очакват хармонични отношения. Отделете си време за кратка разходка, която, дори и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я направите през деня, когато ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм.

c