Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 5 май – Рак става специалист по невъзможното, изяви за Дева

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Днес ще бъдете ненадминат специалист за постигане на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия любим човек ще бъде трудно да разговаря с Вас за чувства, тъй като ще бъдете прекалено заети.За целта той ще направи всевъзможни опити и ако имате някаква възможност, помогнете му за да решите тази не лека задача…

Лъв

Днес на Вашия любим човек няма да иска да Ви напомня за някои моменти от Вашия съвместен живот, макар че това би било много полезно за по-нататъшните отношения. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните миналото заедно. Трябва да помогне.

Дева

Имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора за реализацията на някакъв много важен проект. Денят е подходящ за проява на инициатива в деловата сфера. Може да предлагате за разглеждане свои идеи – ще бъдат посрещнати благосклонно. Денят е благоприятен за нововъведения в работата и създаване на нови традиции в семейството. Ще укрепнат връзките Ви с роднините, а отношенията с любимия човек ще са на основата на повече доверие. Лесно ще правите отстъпки за дребни неща, а когато става дума за принципно важни въпроси, ще отстоявате своята гледна точка , но без излишна твърдост.

Везни

Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия любим човек, тъй като на първо място за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте удовлетворени, но къде ще бъде тогава Вашата половинка?…Май това не е известно никому…

Скорпион

Още един последен напън, даващ Ви шанс да постигнете целта, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкова по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение – физическо, интелектуално или емоционално. Не е изключено за да могат Вашите усилия да се увенчаят с пълна победа. Да се наложи да доста да се постараете. Вечерта е възможно да се терзаете за правилността на избрания път. За щастие, по един или няколко малки признака ще разберете, че като цяло положението Ви не е съвсем лошо.

Стрелец

За Вас денят ще бъде сравнително добър. Макар че отношенията с близките Ви да не са безоблачни, ще успеете да се настроите на конструктивна вълна и спокойно да се справите с всички разногласия. Вероятността от караници е минимална и такива могат да възникнат, само ако Вие поискате това. Ако сте влюбени, не си правете планове, защото ,за съжаление, няма да им е съдено да бъдат реализирани. Но пък и не си заслужава да се разочаровате, защото звездите ще Ви поднесат и доста сюрпризи и то такива, които ще надминат Вашите очаквания. Бъдете по-внимателни, когато работите с пари и документи, защото са възможни досадни загуби.

Козирог

Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави производни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Днес ще Ви бъде светло и топло на душата само от това, че на света има един човек, когото обичате. Не е толкова важно, дали Ви се отговаря с взаимност – просто ще изживеете един ден, изпълнен с чувства. А повече не е нужно.

Източник: Ламята

c