Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 май - Овен се радва на успех, Везни да са прецизни

Овен
Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Телец

Не се страхувайте да промените кръга си на общуване: новите запознанства ще се окажат рядко интересни и успешни. Може да започвате всякакви съвместни проекти, да обсъждате условия за сътрудничество, да се заемате с нещо ново, изискващо творчески подход. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното общуване, толкова по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето обаяние. Само че комплиментите и знаците на внимание не трябва да Ви карат да забравяте за здравия разум. Нови романтични отношения днес могат да започнат само онези от вас, които нямат никакви задължения.

Близнаци

Днес за Вас е голяма вероятността за среща с миналото, тоест, с хора, които са играли някога важна роля във Вашия личен живот. Те и през този ден могат да внесат своята не малка лепта в отношенията със сегашния Ви любим човек, ако Вие не се възпротивите на това.

Рак

За Вашия любим човек днес ще е необходимо да знае, че Ви е нужен, че се интересувате от неговото мнение и имате желание да бъде постоянно с Вас. Ако не направите така, че той да е убеден, рискувате да загубите отношенията си с него, или много здраво да ги развалите. Постарайте се, да не допускате такъв изход от събитията.

Лъв

Постарайте се днес да направите така, че никой да не Ви отвлича от важната и отговорна работа. Това се отнася и за Вашия любим човек, макар че ще Ви бъде доста трудно да му откажете внимание…. Ако той е адекватен човек, ще Ви разбере и ще Ви прости, дори всъщност и да няма какво да Ви прощава.

Дева

Днес Вашия любим човек ще заговори с Вас на някаква доста сериозна тема, и то толкова сериозна, че и сами ще се учудите, защото от него въобще не сте очаквали такива думи. Ще се наложи заедно да се оправяте с проблема и да обсъждате какво да решите. В крайна сметка всичко ще завърши повече от успешно.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения (делови, професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Ще са Ви необходими максимум усилия днес, за да можете , заедно със своя любим човек, да разрешите някакъв проблем. Ако не положите необходимите усилия, решаването на проблема ще стане доста по-сложно, а това значи, че и във вашите отношения ще има повече напрежение.

Стрелец

През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя любим човек, така и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкова непредсказуемо, а мотивите – така неясни, че близките Ви хора ще се губят в догадки и съмнения. И съвсем не е задължително, да могат да стигнат до верен извод.

Козирог

Събитията на деня сякаш са оцветени в доста мрачни тонове, но Вие добре разбирате, че това, така да се каже, е „последното издихание” на проблем, започнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на когото и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви провокира за необмислени постъпки. Скоро ще се почувствате значително по-добре. Имайте предвид, че днес е по-добре да не водите задушевни разговори, а да се постараете да си намерите някакво интересно занимание.

Водолей

В живота Ви са се появили няколко важни неща, и някои от тях засягат близки Ваши хора. Тази ситуация ще Ви сближи ще по-силно и ще имате повече общи интереси. Ако искате да задълбочите тези отношения, днес е отличен ден за такъв опит. Концентрирайте се върху това, какъв етап от живота е настъпил за вас общо. Сериозно обсъждане на ситуацията ще постави всички неща на мястото им.

Риби

Добре би било, да погледнете на своя живот отстрана. Това означава, че трябва да приемете създалото се положение такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по друг път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е дори резултата да Ви хареса! Такъв подход съвсем не означава, че въобще няма да Ви интересува, как ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига умът , за да разберете, къде трябва да насочите своите усилия, и къде – колкото и да се стараете – няма да има ефект.

Източник: Ламята

c