Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Уникална фотосесия на абитуриентите от Аграрната гимназия в Добрич

Дванадесетокласниците на аграрната гимназия в Добрич избраха нестандартна фотосесия за своя албум. Подтикнати от професията, за която се подготвят, и стремежът за бъдещо развитие в сферата на селското стопанство и по-конкретно с работата със земеделска техника, абитуриентите се снимаха в представителството на фирма РАПИД КБ в Добрич.

Гимназията и компанията си партнират успешно в подготовката на учениците за тяхното изнесено обучение в часовете по учебна и производствена практика в направление Селскостопански машини. В занятията за практическо обучение учениците с интерес посещават фирмата, за да наблюдават ремонт на модерни селскостопански машини да добият представа за водещите тенденции при земеделските машини.

За поредна година абитуриентите се доверяват на фотографа Стоян Илиев за своя албум, но за пръв път снимат в подобна обстановка. Седмиците наред дистанционно обучение и изолация ги подтикнаха да оценяват времето си заедно и да търсят път към нови  приключения, сподели директорът на учебното заведение Катя Пендерова.

c